![]() |
Re: Mini One
Din pacate nu pot ajunge pentru ca lucrez. :( Masina lui EAU am mai vazut-o in parcare la clubul unde lucrez,dar cu el o singura data am vorbit.Poate reusim in final sa ne vedem cu totii. :)
|
Ar fi sooper, ramane sa vb pe sapt asta ca s-a facut vremea excelenta de intalniri.
|
Venit de la "Raliul Primaverii" Pitesti.
Pro - organizare destul de buna, asfalt bun, masini cat de cat ok. Au fost vreo cateva care stateau sa cada in asa hal aratau, plus fara frane. Contra - nici o proba de indemanare -> voiam sa intru si eu ca acolo ma ajuta masina din plin.In rest nici un MINI din pacate :(. Imi pare rau de DGH ca si-a cam furat-o urat :(. Era un opel vectra modelul vechi care tragea grav, daca stie cineva ce e cu el sa ma lumineze! :) Si totusi, poate la anu cu caluti sub capota la MINI o sa prind si eu curaj pt liniute. Nu am insistat sa intru in grupa A, nu merita efortul si chinuitul masinii. |
Din fericire nu sunt adeptul "liniutelor",am alta pasiune care produce mult mai multa adrenalina. :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Vinovat... :D
|
Quote:
|
Cred ca da... :D
|
8 Attachment(s)
Mai adaug si eu 1 - 2 poze aici, asa ca mi-e drag de ea. Sper sa o dau si sa-mi trag si eu un cooper s negru...
Modificari nu vreau sa-i aduc pt ca mai mult am dat bani pe consumabile, parbrize etc.Mai bine incep un proiect nou care nu necesita bani de intretinere mare (deh masina veche). :cry: In rest enjoy. |
Daca vrei facem schimb de masini,sa-mi zici ce diferenta iti mai dau... :D
|
Quote:
Te bagi ? :rolleyes2 |
Mergeeeeee :D
|
Quote:
|