![]() |
Re: Porsche a lansat noul 911 GT3 RSR
SuperCar
|
foarte tare - pt circuit si atat - si ieftin :rolleyes2:shock::D de iti rupe dintii
|
Interiorul iti sugereaza ca esti intro masina de curse ... dar cer 450 de cp sunt prea putini .... exteriorul este incredibil... pretul este pe masuna
|
vad unele commenturi si nu inteleg... fratilor masina e facuta pt curse nu pt comfort si nu mai stiu eu ce... auzi u dvd... ca doar pilotul in timpul curselor sa se poata bucura de un filmulet ceva... auzi u... angel eyes... ca doar e facuta sa impresioneze spectatorii nu sa sscoata timp mai bun......:|
|
Quote:
|
pai chiar e proiectata pt curse....si voua nu va place interiorul....ati vazut voi masini de curse frumoase la interior8)
|
frumoasa masina...dar tinand cont de faptul ca are 450 cai, eu cred k al lui ONO este mai puternica si mai frumoasa de 1000 de ori decat asta...si nu costa frate atatia bani...ma rog...per-total...mijto masina :)
|
o fi a lu' ono mai frumoasa si mai puternica da si-o ia de la asta pe circuit de nu stie de ea chiar daca are numa 450 de gloabe
|
dumnezeule, colcaie de trogloditi p-aici
GT3 RSR e o masina construita exclusiv pentru a lua parte in cursele de anduranta, mai exact in clasa de omologare GT2 implicit, aspectul si performantele masinii sunt rezultatul unui regulament extrem de strict regulament care il gasiti aici http://argent.fia.com/web/fia-public.nsf/2996404BF041BD75C125751D0052C3E9/$FILE/257%20(09-10)-121208.pdf |
Quote:
|
Quote:
|
Imi place cum suna "interior modificat" :))(adica nu exista-mai modificat de atat ce ai vrea)-cred ca expresia reuseste sa prinda toata ideea lui RSR. La vanatoare de timp!!!
Din moment ce vechiul Gt3 RSR batea pe circuit Carrera GT, sunt curios ce face noul. Oricum, pt cine nu a observat si nu stia este strict de competitii - daca mi-ar vinde cineva l-as lua pe firma ca mi-as scoate TVA-ul :) 76K- performanta si ecelenta costaaaa |
as vrea si eu o tura in asa ceva.....:D
|
space ship :shock:
|
Bestiala masina! Sunt fan Porsche!
Fratilor , asta e linia lui Porsche si asta e! Ea va ramane mereu cu liniile astea in stil clasic, ptr este o masina care se respecta si stie ce are in spate , ce momente de glorie are in spate si continua pastrand acelasi linii ale modelului 911 din "65! Ma scuzati dar nu m-am putut abtine! |
| All times are GMT +2. The time now is 12:58. |
- Copyright 2026 4Tuning