Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   CAR STYLING (https://forum.4tuning.ro/83-car-styling.html)
-   -   Mercedes C63 AMG - mat sau cromat? (https://forum.4tuning.ro/83-car-styling/105598-mercedes-c63-amg-mat-cromat.html)

DRAGOS_DPL 22-01-09 15:49

Re: Mercedes C63 AMG - mat sau cromat?

amandoua sunt dragute

HD-90-MTZ 22-01-09 15:55

Quote:

Originally Posted by madboy (Post 2001436)
no shit? cum ti-ai dat seama ?

Pai daca ai glumit ce rost are postul tau(cel la care ti-am raspuns)nu vad nici o parere despre alegerea ta!Pe deasupra mai faci si misto' de mine!
Scuze de offtopic!

KAZZY 22-01-09 15:56

VOTAT CROMAT(auriu mai degraba) direct deoarece,in primul rand impreuna cu geamurile cu tenta aurie si nu numai ii da o "aliura" mult mai eleganta si iesita din multitudinea de masini "comune",decat simplitatea de negru mat(plina in toata tara si nu numai de aceasta culoare devenita patetica d-acuma).Multi isi vopsesc masina sau anumite parti(caroserie,capota...)cu negru mat:lol: De ce?!Asa-i la moda fratioare,asa ruleaza moda la noi in "tara"(a cam expirat de ceva timp).Ma lasi...:shock: Si in fond,cand ai bani cu nemiluita,pompa de benzina in veranda si masini de unde alege in "parcarea" din spatele casei iti vopsesti masina cum iti dicteaza inimioara.Pacat ca unii sufera de anumite conceptii si inhibitii (molipsitoare) peste limita admisa :lol::lol::lol:

ady` 22-01-09 16:02

m-am saturat de negru mat...am vazut pana si logan negru mat si altele...nici cromu nu ma incanta da e mai ok. Daca era crom argintiu era si mai misto, dar pt ca e mercedes parca o face un pic mai eleganta aurie.

ovydioo 22-01-09 16:03

mi-ar fi placut sa vad o combinatie de negru mat cu stickere cromate sau oricum ceva de genul asta

molady11 22-01-09 16:14

Amindoua mie sa poate ?? :))

Gabytzu` 22-01-09 16:16

eu as merge pe varianta negru mat...cromat mi se pare 'tiganime' :-P

Drag_Event_Addict 22-01-09 16:29

negru mat si ptr mn......mi se pare cam kich cea cromata

canon 22-01-09 16:33

mat..dar nici cromat nu m-ar deranja

MM11AJJ 22-01-09 16:35

mat. cromat sucks

criss_cars 22-01-09 16:35

Quote:

Originally Posted by KAZZY (Post 2001478)
VOTAT CROMAT(auriu mai degraba) direct deoarece,in primul rand impreuna cu geamurile cu tenta aurie si nu numai ii da o "aliura" mult mai eleganta si iesita din multitudinea de masini "comune",decat simplitatea de negru mat(plina in toata tara si nu numai de aceasta culoare devenita patetica d-acuma).Multi isi vopsesc masina sau anumite parti(caroserie,capota...)cu negru mat:lol: De ce?!Asa-i la moda fratioare,asa ruleaza moda la noi in "tara"(a cam expirat de ceva timp).Ma lasi...:shock: Si in fond,cand ai bani cu nemiluita,pompa de benzina in veranda si masini de unde alege in "parcarea" din spatele casei iti vopsesti masina cum iti dicteaza inimioara.Pacat ca unii sufera de anumite conceptii si inhibitii (molipsitoare) peste limita admisa :lol::lol::lol:

KAZZY nu sufera nimeni de conceptii aici ci suntem realisti care arata mai bine. Probabil tu suferi de atentie. Daca ai avea de ales intre un S-Klasse negru simplu si unu cananiu un dungi roz tu il iei pe ala cacaniu k negre sunt multe nu? Hai sa fim seriosi daca aia cromata e alegerea ta si iti place tie e ok iti respect decizia dar nu spune aici ca unii sufera de concepti si inhibitii peste limita admisa.

KAZZY 22-01-09 17:16

criss cars: Problema sta in felul urmator: "suferind de atentie".Daca aveai o atentie marita si nu distributiva(din toata fraza mea) ai fi concis cu usurinta ca ma refeream la cele 2 masini prezentate(cu concluzia finala personala adecvata) si apoi intr-un final nebanuit,ceea ce zici u cu alegerea dintre un S-Klasse negru simplu si unu cananiu un dungi roz e ca nuca in perete:lol: Ce treaba are asta cu ce discutam si comparam.:lol:Mi-am impus un punct de vedere referitor la culoarea negru mat.Te deranjeaza postul?Nu facem comparatii intre negru simplu si cacaniu in dungi(este vb de negru mat si cromat):rolleyes2 Asadar sa inteleg ca alegeam culoarea cacanie(cu dungi roz bonbon) dupa tine:lol::lol::lol: Bv,ma bucur ptr tine :lol:

the_one_and _only 22-01-09 17:18

Quote:

Originally Posted by criss_cars (Post 2001361)
Mat. Cel cromat e cam de cocalar arab :lol:

Subscriu.:-)

criss_cars 22-01-09 17:23

Ideea cu cacaniu in dungi era o ironie daca nu te-ai prins .... pacat. Din postul tau reiese foarte clar ca esti extrem de suparat pe faptul ca negru mat e din ce in ce mai des intalnita la masinile din tara si ca a devenit o culoare destul de comuna. Da te-ai gandit vreun moment ca poate culoarea aia chiar da bine pe multe masini si ca nu toti isi fac masinile negru mat ca sa fie la moda ci pentru ca arata bine. Asa poti spune si de cele albe ca sunt foarte multe inseamna ca automat e urata culoarea si ca nu ti-ai cumpara alba. Eu iti respect decizia ca iti place mai mult cea cromata e ok e alegerea ta dar nu mai jignii pe cei ce prefera negru mat. Sper ca m-am facut inteles si nu mai trebuie sa pierd timp cu tine.

Numai bine

florinvg 22-01-09 17:25

cromat :X:X:X arata mai tare.....e mai in centrul atentiei;)

All times are GMT +2. The time now is 16:01.

- Copyright 2026 4Tuning