![]() |
Re: Machete in lucru - Martinos
chitul auto se sculpteaza mai usor,parerea mea,eu cu el lucrez.cu bisturiul,cater,lama smirghel.cum vrei:)si din ce stiu eu la poxilina dai forma cu mana asa am auzit,eu nu am folosit.
|
Ii dai o forma cu mana la inceput si apoi dupa cateva minute (inainte sa se intareasca ea complet) sculptezi usor cu un cuter. Sa nu apesi prea tare ca sa nu se desprinda.
|
Salut!Astazi am reusit sa-mi iau o poxilina si un spray negru lucios.
Cu sprayul negru voi vopsi bokykit-ul si cu poxilina voi face bodykit-ul. Ma apuc de lucru in vacanta. Poze nu prea voi reusi sa-i fac, deoarece mi s-a stricat aparatul foto digital si e la service. |
Vad ca ai dat de BANI :D Spor la lucru in continuare sper sa iasa ceva frumos. Succes.
|
Da cu noroc!:D mersi.O sa fac poze saptamana viitoare si sasa in vacanta ma apuc de "tuningat"
|
Salut fratilor,
Am vesti bune m-am apucat de tuningat, adica acuma nu demult am terminat de facut body kitul,e super fain,astept parerile voastre.Apropo ,poze pun saptamana viitoare cand vine aparatul de la service.;):).Happy!!!! |
Nu stiu de ce nu mi s-a intarit normal poxilina ,este inca la fel ca plastelina, adica inca pot s-o modelez si ieri am facut-o...imi puteti spune de ce este asa???
Cratimă,cratimă,cratimă,...:x |
Poxilina in pachet are 2 culori(un gri deschis si unul inchis).Trebuie sa le amesteci bine, pana se omogenizeaza(devine un gri "mediu"), apoi o aplici!
Bafta |
ok.dar bodykitul ce l-am facut acum si nu s-a intarit bine sa il iau jos??
|
Daca nu ai amestecat poxilina bine nu se intareste(deloc), deci trebuie dat jos.
|
Salut tuturor!Mi-am terminat de facut masina am renuntat la spoiler.A iesit fain maine am sa pun poze cu ea pentru ca maine e gata aparatul.
Am sa ma apuc si de alta macheta mai exact de un Dodge Viper RT/10, dar cand o sa-mi cumpar poxilina ca am ramas fara.;):D:lol: |
Ceva poze cu masina:D?
Sunt curios! |
Am vesti proaste:(.Am gasit ceva defecte la ea si acum trebuie sa le repar .nu mi-a reusit ceva bine bodykit si trebuie sa il repar:(, am sa fac poze sa imi dati idei :(:(:(.
|
ce se mai aude de a4;)? pune ceva poze cu el ca sa te ajutam cu sfaturi :-)
|
6 Attachment(s)
Insfarsit am sa pun poze cu el!!!cred ca ati asteptat mult:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:14. |
- Copyright 2026 4Tuning