Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Generalitati tuning (https://forum.4tuning.ro/23-generalitati-tuning.html)
-   -   Diferential LSD de la AC Schnitzer pentru BMW Seria 1, Seria 3 si MINI (https://forum.4tuning.ro/23-generalitati-tuning/105433-diferential-lsd-ac-schnitzer-bmw-seria-1-seria-3-mini.html)

norbi_bidi 22-01-09 12:55

Re: Diferential LSD de la AC Schnitzer pentru BMW Seria 1, Seria 3 si MINI

ce bine arata Seria 3... e bun LSD-ul asta :D

MihaiS 22-01-09 15:53

Quote:

Originally Posted by Hexer (Post 1999610)
de cateva ani exista....si la aceste modele...de ce e stire?

ps. daca vreti noi facem pentru orice masina LSD...de la dacie pana la m-uri

vreau eu unul pentru citroen axel 11:D

Hexer 22-01-09 19:05

Quote:

Originally Posted by MihaiS (Post 2001473)
vreau eu unul pentru citroen axel 11:D

Scuze...am uitat, numai cu lamele se face, pentru tractiune fata nu e ideal.
Costa 550-600e

SnowMan 25-01-09 17:27

Super piesa... f f utila, oare cat o costa? as fii f interesat pentru k ador MINI

sparly 26-01-09 12:25

din cele 3 as alege MINI este o super masina

BRAVO 26-01-09 13:45

Quote:

Originally Posted by zGb (Post 2000293)
ba chiar ai...poti sa le ceri LSD de serie macar pt modelele cu pretentii sportive sau pachet M...e absolut jenant ca un 330/335i(d)/645/650 whatever sa n-aibe LSD de fabrica

la banii care costa modelele enumerat cred si eu ca este jenant...

alecsutu1 26-01-09 15:00

Quote:

Originally Posted by zGb (Post 2000293)
ba chiar ai...poti sa le ceri LSD de serie macar pt modelele cu pretentii sportive sau pachet M...e absolut jenant ca un 330/335i(d)/645/650 whatever sa n-aibe LSD de fabrica

marketing asta ai omoara-la E46 era scuza ca diferentialul nu permite,de fapt si de drept nu vor care cumva vreun model de serie sa concureze cu M-ul.Alt motiv ar fi perfectionarea DSC si DTC dar asta nu o cred
Later edit:nu stiu cata lume ar mai lua M3 daca pe 335i de ex ar fi LSD de fabrica,pare-se ca ultimele 335i au alt tip de diferential pe care inca nu poate fi montat LSD

zGb 27-01-09 00:24

pt 335i exista demult diferential de la quaiffe...pe 135i au pus e-LSD...electronic, electronic dar masina face drifturi de serie cel putin :lol:

alecsutu1 27-01-09 16:27

caut si it dau link cica pe ultimele 335uri au mi modificat ceva la diferential-nu mergea pus LSD pare-se ca nu prea mai cumpara lumea m3-uri :lol:

neo871 31-01-09 22:35

Salut,

Eu am mi-am luat un LSD Quaife din Anglia si l-am instalat pe 335d-ul meu. E pe departe cea mai eficienta modificare pentru o masina puternica cu tractiune spate!

Chiar simti ca poti sa folosesti puterea motorului!

Nemes Ion 01-02-09 04:19

dap fara LSD esti cam " fiul ploi " mai ales cu tractiunea spate si motor fata pt ca nu ai apasare / greutate implicit tractiune si fara LSD ai tractiune doar pe o roata :!: adikk o roata se invarte ca nebuna si cealalta sta si se uita le ea :lol::lol::lol: pe zapada pleci greu de pe loc si alt inconvenient este caracterul supravirator in viraje [ da este misto sa driftuiesti dar nu tot timpul este impetuos necesar ]:lol: in fine pt mine tractiunea 4wd este ideala si am norocul sa mai am si 3 x LSD pe masina din fabrica :shock:[ si atunci cand driftuiesti unghiul este mult mai mare ca la un rwd ];) in alta ordine de ideei degeaba ai cai daca nu poti sa i " pui jos " nici la plecarea de pe loc si [ din pacate ] nici pe viraje [ asta este cel mai mare dejavantaj ]

mistreku 08-02-09 23:55

hmmm.. bmw e cam 51-49 repartizata greutatea.. deci nu are legatura ca e motorul pe fata.. e aproape aceeasi apasare pe roata respectiva. totusi, util LSD-ul pt plecarile mai nervoase.

All times are GMT +2. The time now is 01:09.

- Copyright 2026 4Tuning