![]() |
Re: Audi TT "Green Titan"
Am votat e urat,pentru ca culoarea nu imi place,ma intereb daca vede ala din spate ceva de la Led-urile alea mici.Interior zici ca e facut de un rrom prea mult aur,bani vopsiti in plastic,o tiganie.
|
este foarte urat spre kitsch. are prea multe culori
|
incredibil!
mai rar asa un amestec de prost gust, incultura si infatuare. presupun ca dolarii aia sunt chiar bani adevarati lipiti pe masina. |
Botul e total diferit de spate...pur si simplu n-au legatura + ca e prea agresiva pentru lungimea care o are...
|
superba masina, din cate stiu proiectul e mai vechi, a mai fost prezentat o data intr-o revista de specialitate franceza (sa nu-i dau numele ca poate se supara moderatorii)
|
FARA NUMAR!
|
ceee ??? :shock::shock::shock: Alea vor sa fie scaune "Harmani" ???
E prea de tot !!! Nu`mi place , insa are si parti bune (tre` sa recunoastem) ... deci votez merge. |
Are si parti bune, da (ce a mai ramas din masina de serie), dar asta nu justifica vreun "merge". Tu ai "merge" cu ea prin oras la tine daca ai avea ocazia? Mie mi-ar fi rusine.. O masina care merge e una cu care ai merge, in primul rand.
|
Quote:
Intr`adevar e plina si de foarte mari tziganii , pe care numai are rost sa le enumar , da per-total - DA , merge :) |
Este o masina foarte urat "tunata" .... Pacat ca bausera mult atunci cand s-au apucat de proiect....
|
E prea futurist pentru noi
|
culoare,bara fata si jantele sunt frumoase foc..in rest..nu prea ma incanta, prea multe culori la interior si pe spate daca ai merge in bucuresti cu ea sigur in 5 minute ai avea pe unul in "fund" ...nu se vede nimic..prea multi bani aruncati de pomana..
|
interiorul este frumos dar la exterior ... kitch :D( parerea mea )
|
maine poimaine o sa spuneti ca si jantele rapperilor cu semnul dolarului sunt de cocalari..in fine..masina e reusita..daca ii place propietarului e de ajuns..
|
voma...
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:21. |
- Copyright 2026 4Tuning