Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E30 2.7 TOURING (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/10529-e30-2-7-touring.html)

fastbmw 07-12-05 19:11

Daca bine am inteles principiul ii ca pe blocul de 2.5 pui pistoane cu brat mai scurt si mai joase si asa obtii plusul de 200cmc si mai difera arborele , asta asa foarte superficial daca te uiti!

pushtiu1 08-12-05 14:46

Daca schimb axele...catzi cai castig???

Am de gand sa-i schimb si axele ...dar nu gasesc...tot ce am gasit pana acum,ma costa cel putzin 500.Catzi cai castig daca schimb axele cu came??am auzit ca vreo 20-25 cai?!?!?

Low_Ridah 09-12-05 22:04

2 Attachment(s)
Si interiorul imi place tare .... :evil: ... ce ai vrea sa faci cu el ......Topicurile astea facute inutil :? .....macar de asteptai la draq sa se termine licitatia ....

Low_Ridah 09-12-05 22:10

1 Attachment(s)
Era sa uit de poza asta ... :evil: ..... :no: :eyebrow: :evil_laug ......era cheala masina cand ai luato .....hmmmm... alt site arata ceva contrar :?

pushtiu1 09-12-05 23:01

1 Attachment(s)
Low_ridah >>am bagat masina la licitatzie pe e-bay....vreau sa vad unde ar ajunge(daca imi convine ,o dau si imi i-au E30-M3)...oricum sa sti ca masina era cheala si mi-a luat ceva timp si vreo 2500€ pana acum,pozele astea sunt facute de mine ....asa ca nu mai vb cacat..Dar nu inteleg unde batzi ....de ce sa astept sa se termine licitatzia :? ....???Ai vreo problema ...nu crezi ca e masina mea sau care e problema ta:))???? :lol:Pun pariu ca poza asta nu ai mai gasit-o pe nicaieri .......si daca tot esti asa curios ...am sa bag nishte poze cu masina de cand am luat-o eu!! Low_ridah.>>>.....WestSide Biatchhhhhhhh :D

pushtiu1 09-12-05 23:44

325i chel!!!

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by \"Low_Ridah\"
Era sa uit de poza asta ... :evil: ..... :no: :eyebrow: :evil_laug ......era cheala masina cand ai luato .....hmmmm... alt site arata ceva contrar :?

Poate eu am pus masina pe site.....la asta nu te-ai gandit?!?!Ma intreb de ce faci ancheta...de parca ai fi de la Serviciul Furturi Auto: :D (esti?) :D ...oricum nu ma supar...uite cum arata masina cand am cumparat-o,cheala...fara jante,praguri,bara fata -spate s,fara scaune sport de piele etc...eu cred ca am totusi muncit ceva la ea...as vrea sa vad cu ce te lauzi tu :))...Peace&out!

pushtiu1 10-12-05 00:48

Acum am si muzica:)

1 Attachment(s)
Dupa ce m-am luptat cu placa si cu boxele mi-a iesit ce vedetzi....intradevar ocupa tot portbagajul...dar a mai ramas loc de un tub si 3 neoane...oricum o pot demonta oricand...eu zic ca m-am descurcat...pt un incepator :D

Low_Ridah 10-12-05 19:17

Imi cer scuze pt afirmatiile eronate facute mai sus ...ma simt fff najpa pt k am facut asa ceva ...dar am mai vazut pe forum dinaia care se dau mari si tari k au masini bengoase ...etc etc ..si defapt ei nau nici hartia cu care ii sterge mamitza la fundeuletz ...Imi pare rau .....Mult Respect si bafta in continuare la masina...

pushtiu1 16-12-05 00:11

No problemo my friend...! :)

pushtiu1 16-12-05 00:12

Vandalism...cunoastem si noi..

1 Attachment(s)
:?: Voi ce ati fi facut,daca ati fi gasit masina in starea asta :?: CRIMA banuiesc :evil:

CT99WUW 16-12-05 01:12

re

m'as fii dus la politie si la asigurari...........se accepta raspunsul?? sal ce sa faci raul e facut ce sa mai zici ce sa mai faci...alergi sa repari ce poti repara

ZanDer 16-12-05 08:13

o idee ... scoate beculetzele alea de la stergatoare ...

pushtiu1 20-12-05 16:27

Re:

Quote:

Originally Posted by \"ZanDer\"
o idee ... scoate beculetzele alea de la stergatoare ...

:))) Le-am scos de cand le-am montat:)) Am sa le schimb oricum...dar cand le-am montat eu,nu erau toate taxiurile dotate cu asa ceva..

aleks 11-01-06 11:02

frumos ursuletzul tau, l-ai facut cum trebuie
in locul tau n-as pune vinil pe masina, simplu e mai frumos.
cat despre 3-ul ala coupe...
eu mi-am gasit masina zgariata cu cheia pe capota, aripi, poritere, si portbagaj, si stiu si cine mi-a facut asta, pt k a fost suficient d prost sa se si laude cu asta ( oricum eu ma simt razbunat knd stiu ca i-am luat femiea, si k el se intalneste cu noi prin cluburi si eu stau cu ea in brate si o sarut... si el bea shot dupa shot :wink: )
tot ce am facut a fost sa scot proces verbal, si sa-i kem pe aia de la asigurare. o vopsesc pe casco la bavaria si asta este...

Most_Wanted 12-01-06 21:54

Arata foarte bine ......imi place la nebunie.......
cam cat ai bagat in el? :?:

All times are GMT +2. The time now is 06:14.

- Copyright 2026 4Tuning