![]() |
Re: BMW TUNING by RACINGCODE
Am sa te rog sa intri pe site la Supersprint sa iti iei codurile de piesa apoi sa mi le dai in functie de modelul care-ti place.
Galeriile trebuie sa mearga montate restul cred ca se adapteaza nu e aceeasi caroserie deci nici acelasi traseu. Deci imi spui codurile de piesa si modelul de masina de la care le-ai extras iar eu iti dau preturile. Galeriile sunt 976euro fara tva. Eu am avut acest motor si aceste galeri iar castigul a fost foarte bun. La soft pretul este de 550 euro. |
|
bmw z4 2005
tip motor: N46B20 cutie: 6 viteze manuala Cilindri: 4L Nr supape: 16 Cilindree (cmc): 1995 (dublu vanos) Putere (CP): 150 Putere (kW): 110 Turatie putere max. (rpm): 6200 Moment max. (Nm): 200 Turatie moment max. (rpm): 3600 cam cat ati putea scoate: 1) numai din soft? 2) soft +admisie+evacuare? |
1. 20 sau ceva peste
2. 40-50 |
ok...imi poti oferi un pret la chip tuning? multumesc
|
imi poti spune cat ar costa un chip tuning pt un :
z3 motor: m43tub19 cilindree: 1,897 putere: 87 kw/118 Cp si cati caluti ar avea in plus ?? ms |
raspunsurile le primiti in privat
|
BMW Z3 Roadster 1.9 118PS
__________________________________________________ _____ Serie......................................Racing CodeCapacitate Cilindrica1895 cm³Performanţa118 PS (87 kw) ........+130 PS (97 kw)Cuplu motor180 Nm.............................196 NmCuplu maxim la (rpm)3900 U/min............................................... ...................3900 U/min V max196 km/h....................................209 km/h eliminare limitator V max nu are............................................... ................................ 0 la 1009,6 s................................................. ........................9,0 s Consum l/100 km 8 l................................................. .............7,7 l ----------------------------------------------------------------------- |
sal miam luat acuma un bmw`u e90 320d si e limitat la 210 stie cineva cum scot limitatoru ?
|
O fi el BMW, dar cat de tare vrei sa mergi cu un motor diesel de 2.0?
|
tre sa fuga 225 230 are limita
|
Quote:
|
e din 2005 are 163 cai
|
am raspuns in privat si cred ca e mica problema ea are de serie 225km/h