![]() |
Nu au nicio scuza! Singurele masini pe care le-am vazut in genul asta chiar au scuze... erau dacii din '70 sau olcit-uri, iar posesorii, fani gutza in general, le modelau cu ciocanu spre a le face NFS.
PS:Imi place plasa aia alba de la grila din fata-jos. Are si neoane albastre, rosii si verzi pe dupa ea? Daca nu.. sa ii puna! Chiar si un bodypaint cu numar de concurs i-ar sta bine, sau niste dungi portocalii pe mijloc. Scuze de idei, da am un spirit mai creativ...da si-asa e stricata, ce mai conteaza ... Aaaaaa! E ptr domnu arab.. scuze ca nu am citit, m-am obosit degeaba, aia oricum au ei idei geniale, nu trebuie sa le mai dau eu sugestii.. nu pot sa ma abtin tho... niste jante aurite ar merge parca?:D Gata, ultimu post:D |
Re: Mercedes SLR McLaren by ASMA
wtf 8-> batmobil-ul?:-S
bha fratilor asta-i avion:| superba :X |
ho ho ho frate ce poata sa iasa dintr-un slr tunat ramai fara cuvinte......
slayersland" Nu au nicio scuza! Singurele masini pe care le-am vazut in genul asta chiar au scuze... erau dacii din '70 sau olcit-uri, iar posesorii, fani gutza in general, le modelau cu ciocanu spre a le face NFS" auzi eu zic ca ursuletele sunt cele mai bune==) lasane..... asta e stilul celor de la Asma |
:shakefist:shakefist ce bot
|
imi place decat culoarea dar in rest au stricat-o!exclusivitatea vine odata ce cumperi o masina de genul asta (stock)dar daca incepi sa o mai si tunezi nu mai iese nimic!parerea mea ca asemenea super-masini ar trebuii lasate stock...
|
prea multe fante in partea din fata,parca nu arata nicicum.Mie unul nu imi place ce au facut cu el.
|
Puteau sa scuteasca macar SLR`ul de botul acela "ASMA" . Intr`adevar nu isi prea justifica pretul :(
|
Quote:
P.s. Ce inseamna "lasane" ? |
:???:simplu...urat!
|
UNIC da, perfect nu :-P
|
pentru 1 milion de euroimi un corvette si raman cu de a bani de nu ma vad....si asa body kit ul asta o face sa semene cu un corvette...pacat:sad:
|
oribil, oribil, oribil si inca o data oribil !daca as vedea kitul pe o dacie as spune ca arata destul de bine, da frate, pe un slr mclaren ?!
|
sincer...parca e un aspirator imens negru...spatele e acceptabil...da partea din fata e nasoala rau...pacat...ma asteptam mai mult de la ASMA.:rolleyes2
|
Intrebare de baraj, kitul aerodinamic a fost modificat ...... insa oare a fost testat in tunel ??? modelul original a fost testat in tunelul de cercetare din UK ....
Din pacate au stricat o bijuterie de masina, si prin idei de "tuning" au cam batjocorit munca proiectantilor SLRului original. |
Tuning gen autosculpt in NFS, adica un caca! :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:03. |
- Copyright 2026 4Tuning