![]() |
Re: vand reno 5
sa dat tot setul la cineva din cluj . nu mai am imi pare rau .
am uitat sa specific la piese .piesele sunt toate noi cumparate de la sibiu de la un depozit printrun prieten . toate au fost cumparate noi in cutie originale de r5 . |
astazi schimbat si rulmeti spate . 70 de roni buc .
pana la urma o fac toata noua . e de vanzare daca e cineva interesat . 1800 euro negociabil. |
bagi bani in ea s-o vinzi?
tine-o! |
si eu ce as mai muncii si stresa . glumeam . pai nas vindeo dar daca ofera cineva un pret bun o dau si iau alta am alte ideii in cap pt alta .asta a fost primul proiect venit asa in cap so fac . dar am cateva ideei si avand in vedere ca e cald afara se poate lucra cu fibra si am ceva idei pt alta .
deci care o vrea este de vanzare . pana la vanzare masina va mai suferi schimbari si inbunatatiri reparati etc. pana la vopsire nu mai e mult . |
3 Attachment(s)
ieri am primit erieri de gtt pt discuri ventilate si discurile ventilate in curand frane cum trebuie .:D astazi se vor monta proiectoarele de ceata si se va schimba sonda de maralier ca pana acuma la mine nu mergea becul din cauza sondei. cu vopsirea masini se va face luna viitoare mai repde decat speram .
sau mai pus si jentile de aluminiu cu caucicuri de 175/70/13 .cu poze mai diseara ca inca nam facut. si acu intrebare : de ce imi merge asa de greu directia cu gumele acestea de 175 si ce ias putea face sa mearga m usor? am inteles ca sunt mai late si am volan mai mic dar solutiii sugesti astept aici. am revenit si cu pozele. astazi iam facut directia sa mearga usor era din caucicuri erau un pic uzate mai tare si cred ca dian aceea mergea asa de greu acu merge super bine.sa montat proiectoarele de ceata . si jentile de aluminiu pe ea. |
incearca sa iei un volan frumos de GTT si umfla cauciucurile :D o sa se simta diferenta
|
sunt 2 bari in ele cat sa unflu daca sti spunemi ca o sa incerc . iar volanul inca caut unul frumos poate o sai pun de reno 19 ala de la 16v. e dragut sau un momo daca gasesc sami placa .
|
eu gumele din talon adic 175/60/13 si pe loc il invart usor chiar cu o mana ,am avut si 195/50/15 si nu am simtit diferenta, poate e caseta ,umfla rotile, presiunea e 2.2 fata si 2.0 spate asa am eu...
|
sa sti ca astzi am facut directia. adica nam ublat la ea . am schimbat cauciucurile de pe fata pe spate iar cele de pe spate mai putin uzate leam pus pe fata si erau cat de cat mai unflate asa ca sa dovedit a fi de vina ori caucicurile ori prea putin aer in ele .am uitat sa specific asta mai sus.inca o data mersi de sfat.
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:55. |
- Copyright 2026 4Tuning