![]() |
Re: Masina noua 15.000 Euro .
ia-ti cu chevrolet aveo sau un fiat linea 1.4 tjet 120 cp ! Nu e rau nici fordul , se conduce f f frumos dar nu m-as risca la el :)
|
Poti cumpara acest FOCUS fara nici o grija, conform unor statistici oferite la un show televizat, Dan Vardie a afirmat ca este cea mai vanduta masina din acest segment in Germania, depasind cu mult binecunoscutul rival - GOLF.
Motorizarea pe benzina este foarte echilibrata, actionare variabila a supapelor, sta bine pe sosea, este confortabila .... ca minusuri, poate calitatea materialelor din interior ..... poate, este discutabil. |
Quote:
|
Quote:
Golf sedan e Jetta /ontp: o berlina serioasa SH ,putini km 1-2 vechime ,la suma de care dispui,treaba cu masina noua merge daca tii masina 4-5 ani si mergi 50-60 mii km/an cel putin.sugestii: Honda accord/avensis/407/passat/A4 etc.....si deja aici vb de alte dotari,motorizari etc mult peste focus/jetta etc... |
Da..e bine zis Jetta intr-o oarecare masura, dar e un pic mai altfel jetta! si in plus nu se numeste golf sedan, se numeste jetta! La ford exista ford hatch si ford sedan :) Asa cum si la serie 3 exista compact ( odata de demult ).
Omul a zis ca vrea noua ! si eu i-as fi recomandat un SH dar asta e. |
dolb - trecand peste partea cu VAG rulez ..... unde ai vazut ca am scris eu GOLF berlina .... daca tu imi arati unde .... te fac ..... ce vrei tu ..... asadar, mai citeste odata ....
Quote:
PS: astept o explicatie tehnica vis-a-vis de diferentele de ordin tehnic legate de FOCUS hatch si sedan (NU ca are portbagaj) sa vedem ce si cum influenteaza masina overall .... PS: noul FOCUS e GOLF killer - deal with it ;) |
Quote:
ai dreptate.. nu ai zis golf berlina! am fost eu ironic dar vad ca nu ti-ai dat seama! Omul a specificat clar VREA BERLINA , SEDAN, D'AIA LUNGA ! A zis ca s-a gandit la Ford Focus in 4 usi, moment in care tu i-ai zis ca ai vazut un reportaj cum ca focus e golf-killer . Moment in care eu am intrebat... exista cumva golf sedan? Pentru ca omul CLAR VREA FOCUS SEDAN ! si nu hatchback :) Bafta |
Ironia ta nu ajuta cu nimic, in loc sa vezi esenta - vezi marginile .... si alea cu "ironie", insa ironia e de partea mea si a vanzarilor ..... cifre contabilizate si facute publice .... FOCUS e cea mai vanduta masina din acest segment in Germania, scurt si al obiect.
Daca tu crezi ca eu compar un Focus sedan cu un Golf hatch te-ai insela amarnic. Am spus: Quote:
Quote:
Quote:
Ironic este cand pui in "spatele" cuiva niste fraze de dragul de a da bine ..... ironia sortii este cand primesti un raspuns de bun-simt in care ti se explica niste lucruri cu bun-simt .... |
Va rog frumos , nu vreau ca si threadul asta , care pe mine ma poate ajuta foarte mult , sau ma poate baga total in ceata , sa imi aleg si o masinuta pentru care am muncit si m-am imprumutat si eu , si doresc sa imi cumpar o masina NOUA , si sa fie BERLINA .
Cei 115 de cp de pe acest Ford Focus , sunt de ajuns ? Adica doresc sa mai fac si unele drumuri mai lungi ? Trage destul de bine pentru cei 115 cp ? Chiar , pe acest model , se poate monta "Portbagaj pe plafon" ? Multumesc mult pentru sfaturi . |
Bogdan.. de tras trage super bine!..de condus se conduce excelent si se manevreaza superb! am condus ultimele modele de focus/focus sedan si fiesta si sunt extraordinare ! Nu stiu de fiabilitate cum e ... am auzit pareri si pareri ! am prieteni care au avut probleme am.. prieteni care le au de ani de zile si nu au schimbat decat uleiul si strictul necesar !.
Eu zic sa mergi pe incredere cu Focusul! Daca ai fi vrut SH, iti puteam gasi ceva frumos in germania din 2008 de la reprezentanta la 8000 km .. ceva de genul ! zi-mi daca are rost sa ma uit sau nu ! |
Quote:
oricum, si eu am auzit numai lucruri bune de zetec-ul asta de pe ford, dar ce nu ma incanta pe mine la focus e design-ul (mai ales la sedan) care mi se pare un pic cam grosolan, cam din topor. nu prea are urme de delicatete in ea... dar stiu ca e foarte placuta la condus, si pana la urma asta conteaza: cum te simti in ea si cum te simti atunci cand o conduci, doar nu esti in nfs sa conduci din afara ei:lol: |
Adevarul e k astra sedan nu e taiata din topor. Hai sa fim seriosi orice masina e taiata din topor in versiunea sedan ma refer la cele ce sunt si hatchback. Poate doar Megane arata binisor si sedan. Oricum e o alegere buna Fordul dupa mine cea mai buna.
|
Singura mai aratoasa si sedan care nu e taiata de topor..intr-adevar e megane.. dar nici astra nu-i rea ! ;) Mie nu imi place focus sedan ala american..
|
Quote:
bogdan, fa-le test drive la toate, ca atunci iti vei da seama care iti place cel mai mult |
Mie mi se pare k e mai frumoasa partea din fata de la focus noul focus decat de la astra
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:01. |
- Copyright 2026 4Tuning