![]() |
Re: B-14-TRG
pai nu-l prea cearta ca nu e prin tara
|
da-i jos ornamentele cromate de pe spoilere...
sticker-ul cu dacia de pe spoiler spate... si una alta..... |
Quote:
|
lasa ma fai ce vrei ca si eu am inceput sa umblu pe la ea de pe la 16-17 ani.faceam eu ce faceam si zbiera mama la mine(tata e cam plecat din tzara ca e sofer pe tir)tata imi aproba cam tot,toba finala sport,filtru sport,prelungiri spoilere cam ce am vrut eu am facut.acu vreau sa bag si eu niste jante.vin si alea cat de curand.spor la treaba;)
|
e frumusica masina dar nu prea imi place bordul cum e facut
sa o stapanesti sanatos si sa vedem ce faci cu modificarile |
Cateva poze de curand..
3 Attachment(s)
Cateva poze de curand..:D8)
|
cam inalta de spate...incearca sa o lasi mai jos...si ala verde cu dacia sa dispara...:)
|
da croumu dupa ea jos !!!
|
Doar cand o cadea el singur il dau jos:P:poke:
|
tu daca ai putea si pe volan ai pune crom :)))
|
Daa ma si tapiteria as cromao si evacuarea pe dinauntru ca sa iasa fumul mai repede...ba macar nu am facut tiganie pe masina... am pus crom pe bari pt. ca asa le-au lasat aia din fabrica...
|
Deci daca tu ai 16 ani ..masina o conduce taicatu cred... daca zici ca ai fost la tara etc.. oricum la o dacia break nu prea ai multe obtiuni ptr tuning.... macar poti incepe din carlig , stiker jos, schimbata grila din fata ca arata urat modelul asta si pus una model cu plasa.... jos capacele ca da mai bine cu jantele...etc:)
Daca nu vrei sa mai faci dublu post folosesti functia Edit !! |
2 Attachment(s)
Am vazut ca mai multi ati spus sa dau sticker-ul jos... apreciez sfaturile pe care mi le dati dar la multe nici nu pot sa ma gandesc pt. ca masina e a lu tata si nu prea ma lasa sa ii fac multe...:cry:Am sa pun 2 poze si vreau sa imi spuneti... CU sau FARA stick... si astfel il voi da jos...
|
fara:)) clar
|
dar ea e certata cu apa:P?mai fai si tu baitza din cand in cand:D
si da,arata mai bine fara sticker p bara... |
| All times are GMT +2. The time now is 23:37. |
- Copyright 2026 4Tuning