Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   CT 88 REF Nova gti 2000 (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/104528-ct-88-ref-nova-gti-2000-a.html)

Speed4U 15-01-09 20:47

Re: CT 88 REF Nova gti 2000

Quote:

Originally Posted by edy77_driver (Post 1984268)
speed4u....tu nu citesti ce scriu eu mai sus?e scris ca voi schimba capota si ca o sa o vopsesc...logik ka o singura culoare.

da dar ziceam pana o vopsesti poti sa le faci negre !

Dannyromdan 15-01-09 21:19

In locu tau la capota as indrepta-o cu ciocanu ... ca oricum daca o strici mai rau iei alta capota ... mai bine incerci capeti experienta decat sa arunci cu bani ....

andi_cimpean 15-01-09 21:32

Quote:

Originally Posted by Dannyromdan (Post 1984674)
In locu tau la capota as indrepta-o cu ciocanu ... ca oricum daca o strici mai rau iei alta capota ... mai bine incerci capeti experienta decat sa arunci cu bani ....

ma faci sa rad... crezi ca si el are 16 ani ca tine? Omu' vrea sa isi faca masina nu sa capete experienta, acum eu pe tine te inteleg de ce ai postat, nu aveai ce sa spui si mai voiai si tu un post trecut acolo. Nu vreau sa fiu rau dar mai stai un an, doi in banca ta, citeste, observa si dupa aia comenteaza.

edy77_driver 15-01-09 21:36

:))
sincer si daca as fi saracul saracilor tot nu as lua capota la cocan mi bine o incarc cu chit i o nivelez decit la ciocan.....se deformeaza foarte rau de la ciocan si in primul rind nu se mai poate indrepta mai mult decit este acum.
cit despre praguri o sa le vopsesc tot rosii cand am sa pun bara pe fata sau daca nu pun bara momentan o sa le vopsesc dar rosii nu negre.

edy77_driver 16-01-09 17:30

bieti care imi puteti spune si mie cum se desfac ceasurile ca s apot pune ledurile in ele?cum se dau jos ceasurile?
va multuesc!

edy77_driver 17-01-09 05:28

nu stie nimeni sa imi spuna?

Relu_GTT 17-01-09 12:25

Pai desfaci cu totu tabloul ala are doua suruburi unu in stanga si unu in dreapta

Bogyciu 17-01-09 13:35

Are 4... Cauta cel mai bine pe Daciaclub la ceasuri de Logan pe Supernova, ai sa gasesti acolo mai multe informatii...

B XX ADI 17-01-09 22:49

Cum a spus si un user mai sus jantele se potrivesc foarte bine ...dar pragurile parca nu fac parte din linia masinii, adica parerea mea sunt iesite prea inafara ,asta este doar parerea mea. Succes in contiuare!!

andi_cimpean 18-01-09 19:56

Quote:

Originally Posted by B XX ADI (Post 1989741)
Cum a spus si un user mai sus jantele se potrivesc foarte bine ...dar pragurile parca nu fac parte din linia masinii, adica parerea mea sunt iesite prea inafara ,asta este doar parerea mea. Succes in contiuare!!

numai el stie saracu ce o gasi sub pragurile alea false:(. O intrebare acum pentru toti. Daca masina de fata are trecut in talon culoarea rosu cu galben pentru ca a fost taxi si omu' da acum si pragurile jos...nu o sa aiba probleme ca nu intruneste cele inscrise in talon?

Relu_GTT 18-01-09 20:17

Va trebui sa treaca in talon numai o singura culoare rosu

edy77_driver 24-01-09 09:34

dragii mei colegi
eu am o boala foarte grea si anume,inainte sa arate masina frumos la exterior ma intereseaza sa functioneze perfect din punct de vedere tehnic.momentan mesteresc la ea cate putin la partea cu motorul,cand am luat0o nu mergea pe benzina ci doar pe gaz,era jalnica,iti era teama samergi cu ea.am fost cu ea pentru o singura ata la service sa imi faca injectia pe benzina pentru ca nu am vrut eu sa imi bag mana pentru ca nu eram un meserias,insa dupa ce am stat si am belit ochii bine acolo la cea facut nenea ala a trebuit sa imi mai bag si eu mana.asta e.imi facea probleme cu gazu si chiar si u benzina la turatii de peste 2500.m-am dus la firma care a montat gazul si ei au zis ca ma costa 150 de lei sa imi schimbe fise bujii,bujii si manopera.asa ceva nu fac ca nu m-amlovit la cap,si am rezolva singur problema dupa ce am schimbat toate releele si am marit putin avansul,dar foarte putin.acum masina functioneaza perfect(motorul).urmeaza sa ma apuc de suspensia spate insa momentan sun fara servici si fara bani.o sa va tin la curent cu ce o sa urmeze.incet da bine.

andi_cimpean 24-01-09 13:04

Quote:

Originally Posted by edy77_driver (Post 2005889)
dragii mei colegi
eu am o boala foarte grea si anume,inainte sa arate masina frumos la exterior ma intereseaza sa functioneze perfect din punct de vedere tehnic.momentan mesteresc la ea cate putin la partea cu motorul,cand am luat0o nu mergea pe benzina ci doar pe gaz,era jalnica,iti era teama samergi cu ea.am fost cu ea pentru o singura ata la service sa imi faca injectia pe benzina pentru ca nu am vrut eu sa imi bag mana pentru ca nu eram un meserias,insa dupa ce am stat si am belit ochii bine acolo la cea facut nenea ala a trebuit sa imi mai bag si eu mana.asta e.imi facea probleme cu gazu si chiar si u benzina la turatii de peste 2500.m-am dus la firma care a montat gazul si ei au zis ca ma costa 150 de lei sa imi schimbe fise bujii,bujii si manopera.asa ceva nu fac ca nu m-amlovit la cap,si am rezolva singur problema dupa ce am schimbat toate releele si am marit putin avansul,dar foarte putin.acum masina functioneaza perfect(motorul).urmeaza sa ma apuc de suspensia spate insa momentan sun fara servici si fara bani.o sa va tin la curent cu ce o sa urmeze.incet da bine.

pai ai grija...gaseste un loc de munca altfel vei face ca multi de pe aici...vei fi nevoit sa dai masina sau sa o lasi la macerat in fata curtii:(

edy77_driver 24-01-09 19:43

nu o sa se intimple asa ceva garantat...masina ma folosesc de ea zi de zi,nu e o epava insa mai are mici bubitze care pe mine ma seaca.eu sunt navigator si as vrea sa imi gasesc ceva pentru 2-3 luni pana cind plec in voiaj ca sa nu stau acasa,asa ca daca nu am posibilitati acum sa o fac o voi face la intoarcerea din voiaj.

andi_cimpean 24-01-09 19:59

pai bafta atunci la gasitu' unui loc de munca provizoriu si ai grija cui ii lasi masina...sa nu se intample ce s-a intamplat si cu Olticit-ul:(

All times are GMT +2. The time now is 22:29.

- Copyright 2026 4Tuning