![]() |
Re: E39- 520d -cere modificari
6 Attachment(s)
cele de pe pisica sint cam ce am avut eu pe CAT prima data numai ca ale mele sint de 17 si tot pareau mici - pun niste poze sa vezi cum ii statea la MR CAT cu ele - si culoarea masinii seamana cu a ta numai ca trebuie sa ti cont de ornamentele cromate
cu celelalte jante - am incercat asa ca sa iti faci o idee - nu vreau sa te influentez si e posibil ca din poza sa nu se vada prea bine - dar cele cu buza argintie (ultima poza) cred ca ar arata super - tocmai pentru ca ar avea legatura cu cromul de pe usi si celelalte arata bine dar am eu o problema cu solutiile prea clasice nu am zis eu - doar mi-am dat seama cit e de adevarat -''jantele fac cel putin 40% din masina'' |
Mersi pentru pozele cu jantele. Intradevar jantele conteaza enorm la o masina, dar mai am ceva timp sa ma hotarasc. In legatura cu cromul de la usi ma gandeam sa il fac sa dispara... si la fel si narile le-as face negre,inca sunt in dubii. (Daca imi luam si eu masina neagra ce bine era).
|
1 Attachment(s)
Salut vecine ! Tot vad masina prin Bariera de ceva vreme,da' nu stiam ca ai user pe 4tuning !
Uite ce am gasit pe net,astia zic ca e "Ultimate Guide for BMW Wheel Locks" |
Ms pentru poza vecine. Daca vrei lasa-mi un pm cu id-ul tau poate mai stam de vorba.
Din pacate cumpararea barii M va suferi o mica amanare, pentru ca saptamana asta trebuie sa ii schimb uleiul si filtrele si un tampon motor care nu e in stare f buna :cry: in plus vreau sa ii fac o constatare generala dpdv mecanic pentru a nu avea vreo surpriza.. asa preventiv. |
parerea mea ca pe un 5-ar jantele pe 17 sunt prea mici!:rolleyes2
|
Rog un administrator sa inchida threat-ul . Multumesc
|
L-ai vandut,sau doar te-ai razgandit ? :|
|
Nici una nici alta.. doar k m-am enervat si am amanat planurile pe termen nelimitat
asta e.. |
cumva din intamplare ai avut o vectra b2, neagra cu83kid?
|
Nu, nu am avut..
|
Quote:
|
Quote:
acum folosesc corel dar nu iese cum iesea cu adobe |
Quote:
Daca nu te descurci sa faci rost de el, iti dau un pm cu un torent de unde sa il tragi, asa ne mai dai si noua cate un sfat :) |
Quote:
problema e licenta - eu sint cuminte si nu fac infractiuni sau contraventii decit la volan:rolleyes2 |
revin cu cateva modificari.. saptamana asta masina va primi un interior de piele si eleron tip M. pozele dupa montare.
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:54. |
- Copyright 2026 4Tuning