![]() |
Re: Peugeot 3008 dezvaluit
Aha. Sa-i schimbe emblema.. Am inceput sa boresc cand vad rahatu ala de bara de pejos. De la 206 absolut aceeasi bara pe toate pejosurile. A fost interesanta la inceput dar deja e calcatoare pe nervi si se potriveste din parti pe SUV, DOB,CUV, MUV, TUV etc..
|
O masina cu forme bine-desenate , cu exceptia grilei frontale si a farurilor.
|
forma consolei centrale au copiat-o dupa audi a6, volanul in parte jos drept ca la vw-audi modele sport, conturul ceasurilor de la mercedes ML etc...dar a iesit bine oricum...e acceptabila per total!
|
Din fata seamana cu Ford Fusion - ma refer la grila, oricum nu ma atrage cu nimic.
|
Parca e sculptata in piatra de un orb.... Peugeot mai bine ar lasa pe altii sa faca SUV`uri...
|
3 Attachment(s)
Hehe, din cate observ interiorul seamana mai mult cu cel de pe R8 decat cu cel de pe A6 :rolleyes2
In rest exteriorul pot sa spun ca e execrabil, sincer e una din cele mai urate masini aparute in ultima vreme. |
grila fata seamana putin cu ce-a de la peugeot 407 .... farurile si capota is putin asemanatoare cu 308 .... la design ..se putea sa mai fi lucrat putin :)
oricum interesant ceea ce au facut ei acolo .... e fratele mai mic al 4007 ;)daca nu ma insel :) |
arata cam ciudat.... nu stiu ce sa zic
interiorul aduce mult a Audi insa e frumos... |
hahahahahahaha butoanele de pe plansa centrala par de inspiratie NISSAN GT-R,oare au copiat ceva,gresesc eu?????
|
Inca nu imi dau sama daca imi place sau nu :???:
Asa ca monovolum e frumos, tehnic vad ca masina e buna, la interior arata exemplar dar la design exterior, prea multe unghiuri. Opticele fata nu imi plac. Noul sistem de inmatriculare francez da foarte urat! |
imi place ca s-au miscat destul de repede francezii astia.acu vreo 3 luni era prototip
|
frumos interior
in rest... singurul lucru interesant la masina asta este: "la ce se gandeau ei oare cand au desenat-o?" |
UN CLIP FOARTE URAT REUSIT BORDU DAR IN REST LASA DE DORIT ORCUM ESTE MASINA FRANTUZEASCA NUSTIU CE NE AGITAM AICI
|
ce clip ma?
Iti zic eu ce lasa de dorit: ortografia ta. |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:28. |
- Copyright 2026 4Tuning