![]() |
Re: Tot ce tine legat de telefoanele Sony Ericsson
Quote:
P.S.:care aveti jocuri misto,si alte chestii interesante pt sony ericssonuri nu ezitati sa bagati aici pls!!!:-P |
hai mha... nimeni nu pune nimik:evil:??? vreau si eu jocuri pt tel!!!:twisted:
|
vezi ca sunt site`uri...gasesti ce vrei...trebuie doar sa cauti
|
Quote:
|
|
sunt sooper bune siteurile alea.. ms.. :D. care imi poate explica sau sami dea un tutorial cum sami reinstalez softu pe un V630i si de unde iau softu acela original nu cel de pe vodafone sau orange:D!!! PLS MULT !!!:!::!::!:
|
v630i nu are soft original, ca e varianta vodafone a k618i,oricum intra pe nr. 2 de mai sus si acolo gasesti tutoriale despre resoftare si softuri gasesti tot pe acolo.
P.S: si eu am v630i cu soft de w660i. |
am intrat pe "2" miam facut cont si nu am primit mail cu confirmarea si de gasit hmm... nu prea inteeg totu...! eu am V640i nu V630i:D si astea nu au soft aparte???:(
|
nu sti cu care se aseamapa V640i ca sa pun un soft original nu deala de rahat de la vodafone???....
P.S.:offf... acum mam uitat pe google:D... v630i este tot una cu k618i... axect acelasi tel...!!! dar dece unu se numeste v630i si unu k618i ??? eu nu inteleg:( |
din cauza meniului vodafone si al siglei vodafone pe spate, si se vinde exclusiv vodafone.pentru v640i inca nu este un soft, dar daca te pricepi putin la calculatoare si citesti atent pe acolo, poti sa iti modifici iconitele din meniu si si astfel scapi de iconitele alea banale de la vodafone.vezi tutorialele cu modificare menu.ml si far manager.ai acolo pe site tot ce iti trebuie, eu de acolo am invatat tot.
|
aha... dami si mie te rog un pm cu idul tau de mess sa vb :D
|
daca vrei sa`i faci un cadou frumos unei fete..cumpara`i un telefon si pune`i programu asta pe el:
http://www.ipmart-forum.com/showthread.php?t=208384 |
pune si tu poza si programu aici sa nu ne mai facem cont....
|
nu am nici eu :(
|
acum ca am auzit la bank$ ca sia pus soft de w660 ce eu sunt mai prost??? ia sami pun si eu... osa ma duc la un service sa mil puna ca eu mi las pune daca as sti dar din tutoriale nui totu asa usor...:rolleyes2
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:05. |
- Copyright 2026 4Tuning