![]() |
sincer si mie mi-e putin frica de ctr
ca fapt divers am avut o confruntare cu un audi s3 care era pe undeva pe la 260-270 de cai iar scorul a fost de 3-0 in favoarea mea |
cre'ca audi-ul avea 170 , fara suparare :)
ce audi era apropo ? |
nu vreau sa ma bag peste topicul lui sdar scrie clar ca era un s3 de vre0 270 cai
|
tu poti sa crezi ce vrei
si ma repet.....audi S3 de 270 hp |
Re:
Quote:
|
poi uite asa am calulat io :
o sa plece mai bine bmw-u ( 4x4 ) si poate nu o sa il mai ajunga civicul pe 400 metri ...dar pe 1000m , bmw-u ii dezavantajat de 4x4 si o aerodinamica de frigider ...+ stiu ce poate un CTR :wink: cu audi-u nu stiu ce sa zic ...ciudat deci dupa cum ziceam , pe 1000m vine garantat civicul peste tine :wink: ......in ciuda faptului ca ai 150 de cai in plus asteptam cu nerabdare rezultatul :) |
Re:
Quote:
|
Aristotel unde erai tu ... om trai si om vedea
posibil sa vina peste mine desi nu cred |
ce calcule rapide faceti, seamana cu alea de la fotbal de pe tusa
cred ca bate ... :wink: |
ce s3 de 270 de cai?
tu nu aveai X5-ul cand Caesar mai avea s3-ul si uite cum m-ai facut curios! |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
ala negru |
Re:
Quote:
Daca vorbim de un S3 de macare 250cp situatia e alta. Va bate S3-ul peste tot. |
sebastian cred ca stii foarte bine ca nu vorbesc din burta
ce s-a intamplat s-a intamplat si nu ma intereseaza eventuale ipoteze poate a avut s3 o zi proasta sau poate nu avea toti caii sau poate p**a mea cert este ca si-a luat bataie pana la viteza de 170 la ora si omu mai vroia sa si parieze financiar pe castigul lui garantat deoarece a mentionat inca de la inceput ca avea 270-280 de cai daca tot il stii pe cezar intreaba-l despre s3-ul ala ca iti va spune ca fugea putin mai binisor decat al lui iar pe 1000 metri?...ma doare in cur de 1000 de metri deoarece nu ne dam pe 1000 m dupa cum spuneai si tu sebastian.....402 m conteaza parca nu? |
corect.
oricum as vrea si eu o cursa cu s3-ul meu. cred ce spui dar in acelas timp cred ca iti va fi greu sa recuperezi startul. sau poate s3-ul nu castiga nici macar la start. asa se explica. oricum vreau sa ne dam cat de curand.(inca e in service a mea) |
| All times are GMT +2. The time now is 13:47. |
- Copyright 2026 4Tuning