![]() |
1 Attachment(s)
Salutare Visi.......nu tu erai singuru aseara cu telu in mana la miez de noapte :twisted: te-am prins si eu intr-un filmuletz :D cam vai de el dar sa auzi si tu ce galagie faci noaptea cu frumusetea aia de evacuare :lol:
Vad ca 3gp-urile ale tale nu pot sa le scot, nu stiu de ce.......... :roll: ehh in fine.........sa mai treci p acolo pe calea bucuresti intre zorilor si berzei :P. nu stiu daca ai vazut aseara, da inainte sa filmez faza asta trecuse o garsoniera, cred k avea cam 5 la ora.........ce dreq faceau nush....te cautau pe tine prin tufisuri probabil 8) vizionare placuta....24 de secunde.....si volumul la maxx |
Lumea de pe forum de pe aici zice ca nu prea se aude :lol: :lol:
|
ce modest te-ai facut :lol: :lol: :lol:
|
Re:
Quote:
|
Pt mine e destul :wink: Doar stii Flow ca am zis de la inceput ca nu vreau zgomotul ala de toba sparta :lol:
|
Re:
Quote:
de altfel chiar suna bine desi nu exagerat de tare - si cam asta stiu ca ai vrut calitate nu cantitate :D |
Dheeeaaaaaaaaaaaa :lol: :lol: :lol:
|
felicitarile mele visi a iesit super... sper sa o vedem cat de curand eu unul abia astept... sunt f curios cum se aude in realitate cred ca mult mai klumea decat in filmuletul facut in masina. plm ma mir cum de n-ati surzit :D
|
Unhappy
Cum se face ca numai eu nu pot lua filmele tale, Visi? :oops: :oops:
Ma oftic rau de tot.........cine ma ajuta fratilor....concetateni....tovarasi :lol: :lol: :lol: (nu-s comunist).. pliz daca poate careva sa mi le dea pe messenger sau cumva contactati-ma k e foame de [email protected] |
Re:
Quote:
|
Re: Filmulete Brasov
Flow luni seara a nins nu gluma.Ai facut ceva??hai ca au trecut aproape 2 zile si tu nu ai pus nimic.Ai obisnuit lumea cu filmuletele??
|
Quote:
pe mine asfaltul uscat ma atrage mai mult daca ai absorvat din majoritatea filmuletelor n am mai pus nimic zilele astea pt ca nu am mai facut nimic Astept ceva material proaspat (de preferat logan) dupa care o sa primitzi un filmulettz pe cinste urmeaza cat de curand........................ |
1 Attachment(s)
bmw 318 vs. skoda octavia 4x4 turbo :D
ps: imi cer scuze pt calitate a fost facut cu tel. |
fain :D mai exista si alte filmuletze?
|
mai exista 2 cu tine - vs bmw si vs astra - dar sunt pe camera si nu mai am unde sa fac captura... deocamdata :-)
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:25. |
- Copyright 2026 4Tuning