![]() |
Re: Renault 5 1.6D
Am vazut un anunt in ziarul Anuntul in care un domn vindea un Renault 5 1.7 Automatic in 4 usi... era o masina ingrijita la exterior si interior, dar la partea tehnica avea nu pot sa zic defect o mica buba la motor... masina fiind toata controlata elctric....regulatorul de turatii mai facea ceva figuri si un capat de bara de stanga era cam subred. si faza cea mai tare este ca avea decat trei viteze plus reverse-ul. Adica tata ii tot dadea ca la prima treapta se simte un mic impuls ( ca masina era rece) la adoua treapta inca unul dar aproape insesizabil ...si la a treia nu sa simtit nimic.
|
masina asta a stat foarte mult la vanzare acum 3 ani cand mi-am luat eu masina. cam de atunci o aveti si voi, nu?
|
Quote:
ZZj-ul a intrat in posesia tatalui meu exact anu trecut pe la inceputul lunii februarie... inainte s aintre in posesia noastre a fost masina unei doamne din zona giulesti... inainte sa fie masina doamnei , masina a fost inscrisa pe fundatia ******* asta este istoricul masinii in proportie 90% #sa stii ca nu mai am suportul ala |
MASINA SE VINDE LA UN PRET REZONABIL. MASINA SE AFLA IN STARE FOARTE BUNA...PARTEA MECANICA DE PE FATA ESTE NOUA... se vinde!!!!
|
ce inseamna rezonabil?
|
rezonabil, adica un pret destul de bun, tinand cont ca este o masina economica si multe alte chestii.
|
pai ori zici un pret negociabil ori pui ultimul pret.
|
7 Attachment(s)
0724802993 suna aici si vorbeste cu tata
|
Masina nu se mai vinde. Stiti cumva cam cat costa un kit exterior de GT original. Si un bord intreg fara ceasuri..un pret?
|
400 bara fata + spate
300 ron bord impecabil complet ady.mili pe mess si daca vrei... te scap eu de bara aia de fatza pe care o ai acum:) |
daca ma gandesc mai bine renunt la cumpararea barilor pentru ca si astea sunt frumoase...m-ar interesa mai mult chestiile alea de la pasaje...di alea de sub stopurile din spate...iar bordul mai bine il las asa:)
|
dar bordul tau (fara ceasuri) este deja ca la GTT de ce ai vrea sa il schimbi?si bodykit-ul la fel...in afara de bara spate..
|
Aici te contrazic...barile ambele sunt din fibra de sticla la fel si pargurile ..la fel si chestiile alea de la pasaj...deci nu sunt originale... iar bordul dela trepidatiile motorului de la vechimea lui s-a cap crapat in unele locuri(adica acolo la plasticele alea unde este aeroterma)..iar eu cum sunt mai maniac nu imi place
|
mda...dar pasajele daca nu sunt crapate,arata mai bine decat unele vechi de GTT care ar trebui reconditionate probabil,la bord...na din poze nu mi'am dat seama ca e crapat :D
|
Crapate sunt..dar nu crapate rupte in bucati..a crapat vopseaua putin pe ele doar atat...are idee cineva cum este rpins bordul? in vara asta o sa il dau jos
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:50. |
- Copyright 2026 4Tuning