![]() |
Re: Machete in lucru - Madalyn Boss
Quote:
a cui este? e facuta frumos! si a ta a iesit bine per ansamblu! |
edy chiar nu mai retin de unde am pozele ... la culoarea asta ma gandisem si eu sa o vopsesc ...
|
TI-A IESIT FOARTE BINE
BRAVO |
forte bine ti-a iesit bravo!!
|
Dacia Rally Team :D , zici ca a iesit de la WCC. foarte reusita
|
Bravo chiar imi place,mai ales jantele cu tot cu gume.
|
merci ... ma bucur ca v-a placut proiectul meu ! :D
|
Quote:
foarte frumos ar iesi |
10 Attachment(s)
Salut ... am si eu nevoie de cateva sfaturi/idei legat de aceasta macheta :
Lexus LS400 Scara: 1/18 Producator: Road Legends Ea se afla in stare foarte bune pentru vechimea pe care o are ... insa ii lipsesc lampile spate ... cum as putea sa ii fac eu altele ? si alte idei ? as vrea sa ii schimb jantele, ceva de genul din ultimile poze atasate, poate ma ajuta cineva de pe aici cu un set ... |
Ce frumoasa e masinuta:D...superba.
Cel mai bine i s-ar potrivi un stil clean zic eu, lowrider chiar8). Sa ii repari defectele de fabrica de la bara fata,si s-o modifiti putin. Ceva jante mai mari,si un sistem in portbagaj,detalii pe la motor:rolleyes2. Stopurile...e mai complicat.Poti face din mai multe chestii,o placa de plastic transparent,si il modelezi tu,sau daca ti-e usor de la carcasele de CD:???:. Daca doresti,iti spun mai multe pe messenger:-). |
9 Attachment(s)
Azi m-am apucat de "aranjat" cateva machete ... momentan am lucrat doar putin dar cand am timp sa mai fac cate ceva revin si cu poze :D
|
2 Attachment(s)
si am uitat sa va arat si cum aratau inainte ...
|
abia astept sa vad e70 de la rekin;)....bafta la modificari si sa iasa cat mai bine:D
|
6 Attachment(s)
X5-ul a primit si jantele ... functionale (se invart) cu spinere ! Acum urmeaza sa ma decid la o culoare ...
|
de unde ai luat jantele??/:O:O....sunt superbe...am am mai vazut la cineva exact acelasi model,la un elcamino...andrew46 parca.....bafta cu e70
L.E:culoarea ar merge cun alb perlat cu plafon negru....dar,cred ca merge si alb perlat simplu.....bafta |
| All times are GMT +2. The time now is 02:45. |
- Copyright 2026 4Tuning