![]() |
Re: E30 1.8iS
Si sfatul meu este sa te duci doar la cineva care a umblat cu ursi, iti spun din experienta. Oricum, daca ti-ai luat urs trebuie sa te inarmezi cu nervi de otel. Bafta.
ps.daca te hotarasti sa vinzi scaunele te rog sa imi dai pm, sunt interesat. |
Salut, nu vreau sa fiu mai bagaret, dar cat a costat masina, si cum de e asa de ingrijita si completa la interior.... bafta cu reparatia lui:)
|
masina e adusa de afara acum cativa ani+proprietarii care au intretinut-o asa.o sa fac mai multe poze cu interioru.cel mai intretinut mi se pare plafonu.zici ca e nou nout:) masina m-a costat 2000e fara jante si itp
|
Quote:
Vitan - Marin Grigore....36?(nu mai stiu exact numaru) da e pe Marin Grigore |
E corect nr 36!Cum vii de la vitan spre Aparatori faci stanga spre Popesti mergi 500m si prima la dreapta e Marin Grigore!
|
si acolo ai sa gasesti moartea cu ochii!:D
|
saptamana asta o sa ma duc si eu la el sper sa fac maine itp.
|
o intrebare pt posesorii de e30
computer'u de bord va ramane aprins si dupa opriti motoru si inchideti masina? |
nu! :))
|
sa inteleg ca si la tine ramane aprins dupa ce o opresti? e vre`un plus legat aiurea :(
|
tare masina, felicitari. Sa pui si un film cu el pls...:> stie sa dea cercuri ?:)
|
Quote:
|
greu greu .. se invarte greu 1.8is.. din 4 cilindrii au scos doar 140cp.. :(.. pacat.. e unu din cele mai puturoase motoare.. si totodata nu rezista la forjat.."sincer."
|
nu prea face cercuri ca nu are blocant.cu timpu momentam m-a lovit criza financiara.aaa si proprietaru zicea ca are blocant din fabrica dar cand am luat-o si i-am dat un burnout a dat cu o roata
|
nimeni nu s'a nascut invatat :)
nu vinzi motoru cu ocazia asta? glumeam.. desii m'ar interesa un is :lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 16:34. |
- Copyright 2026 4Tuning