![]() |
Re: Hennessey HPE700 sau Camaro + Corvette ZR1
un adevarat muscle car modificat, proiect reusit , body kit la locul lui in poza arata ca e cam joasa...nu stiu pe unde s-ar putea circula cu ea dar in rest arata ok, jante superbe combinatie de culori superba, si nu in ultimul rand la capitolul performante are un cuplu de invidiat, felicitari celor de la Hennessey
|
Quote:
|
poate imi iau si eu :))
|
o masina reusita...au combinat super bn cele 2 masini...mie mi se pare k pretul este mic pt o asemenea masina...in loc sa mi iau un r8 as prefera aceasta masina...e bestiala
|
Marfa rau fi aspect foarte agresiv:D
|
... no comment (muscle cars rullz)
|
arata brici si au nimerit-o cu bodykit-ul si jantele...dar daca nu esti fan inrait,la banii aia ai nissan gtr nou:chuckel:(modelul de baza)+m3 e46 second:yes:
|
masina arata bestial, culorile arata bine kitul la fel, motorul stiu k e f bun dar vreu sa aud cum suna, mi-ar place ceva mai difeit decat la zr1 (nu k zr1 nu mi-ar place dar sa fie ceva diferit)
|
http://bursa.rol.ro/Vand-locomotiva-L.D.H..html
65 000 de euro, 700 de cai, euro 3, pomana pe langa Hennesssey |
eu zic ca arata super tare masina... si motorul si la exterior... iar pretul e ok pt ceea ce ofera!
|
nu contesta nimeni aspectul masinii,e un muscle car adevarat,dar modificarile aduse de cei de la hennessey nu justifica cei 70K$ peste pretul masinii...e pt. naivii cu bani(fac si ei ca cei de la hamann-cer de 3 ori pretul masinii pt. un bodykit,frane,jante,evacuare si 60 de cai in plus>vreo 250 cazul de fata<)si nu cred ca merita sa dai o caruta de bani in plus doar pt un logo,ca asta platesti de fapt:-|
|
asta da...altfel te vede lumea! ;)
|
:evil::x:shock:
|
la banii aia... ar merita mai multi cai putere
|
schita 3d arata bine, sa vedem si produsul real daca e tot asa de frumos...
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:17. |
- Copyright 2026 4Tuning