![]() |
:!:
|
mai tarziu o sa pun si un stoc actualizat :) nimeni ? nimic?:D
|
Stoc Actualizat :
2. Zip Hoody Outlaw Imprimeu - Outlaw- Culoare ECRU Marimea : M . L . XL Pret : 100 lei STOC : 3 * M ; 5 * L ; 2 * XL 4. Hoody Outlaw Imprimeu - Outlaw Street Fame - Culoare : ECRU Marimea : M , L , XL Pret 90 lei STOC : 2 * M ; 0 * L ; 2 * XL 5. Zip Hoody Outlaw Imprimeu - K1 - Culoare : ECRU Marimea : M , L , XL Pret 100 lei STOC : 6 * M ; 6 * L ; 7 * XL 3. Hoody Outlaw Imprimeu - K1 - Culoare : ECRU Marimea : M , L , XL Pret 90 lei STOC : 4 * M ; 4 * L ; 4 * XL Negre nu mai am decat 2 cu K1 marimea M :) atat |
Am posibilitatea de a face si unele Hanorace ( culoare ECRU ) : Zip Hoodie and Hoodie personalizate :)
Cine vrea imi trimite o poza cu imprimeul dorit , il prelucrez eu in corel si in maxim 1 saptamana are hanoracul gata ( timp necesar pt customizare si transport It-RO ). Plata se face in avans! |
S-a mai dat :
Zip Hoody Outlaw Imprimeu - Outlaw- Culoare ECRU Marimea : XL Zip Hoody Outlaw Imprimeu - K1 - Culoare : ECRU Marimea : L Sapca Outlaw Imprimeu -K1- One Size Fits All --------------------- edit: cine cumpara doua produse outlaw mai are si o reducere de 10 RON :) |
anunt valabil :D
|
nimeni ? nimic ?:D
|
S-a dat inca un hanorac K1 marimea L
up pt restu in curand si cele de fete :D |
:arrow:
|
:!:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:37. |
- Copyright 2026 4Tuning