Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Buzau (https://forum.4tuning.ro/192-buzau.html)
-   -   Cum sa organizezi curse legale +Discutii despre cursele buzoiene (https://forum.4tuning.ro/192-buzau/103470-organizezi-curse-legale-discutii-cursele-buzoiene.html)

MariusMKV 11-01-09 20:20

Re: Discutii despre cursele buzoiene

intre buzau si Tintesti ?!

DragosT 11-01-09 20:32

Nu chiar ( harta )

MariusMKV 11-01-09 20:39

Daca drumul e ok (si publicul intelegator) totul e perfect..
Felicitari Dragos

DragosT 11-01-09 20:41

Drumul e ok. Publicul...

giubau_v8 11-01-09 20:45

noi intotdeauna am fost trasi in jos de public...locatiile au fost mai mult decat ok, organizarea a fost buna..publicul e marea problema a buzaului
niciodata oamenii angajati pentru a tine oamenii deoparte nu si-au facut treaba ( ma refer la firmele de paza , politia comunitara etc)...poate anu asta daca or sa fie si garduri, daca o sa avem si finante o rezolvam si cu ''oamenii''

MariusMKV 11-01-09 21:00

Am vb si aseara cu Dragos , poate totusi o rezolvam intr`un fel si cu gardurile..
Numai sa nu le fure :D

giubau_v8 11-01-09 21:08

stiu ca am fost si eu pe acolo :D

MariusMKV 11-01-09 21:28

:D Scuze dar chiar nu imi mai aduceam aminte daca erai de fata cand am pomenit de ele..

DragosT 11-01-09 22:10

Discutiile incep saptamana asta.

Se deschide lista cu echipa de sprijin si aici. Cine doreste poate vorbi cu mine si personal.

Necesar:

- zona media 1 loc (2 ocupate)
- zona tehnica 2 locuri (6 ocupate)
- zona perimetrala (mentinere) 6 locuri

Persoane majore, indiferent de sex, apte fizic, rapide, cu minte la cap, care au mai vazut curse si nu se vor uita la astea. Lista se inchide in momentul in care voi anunta data oficiala (cateva saptamani).

Orice colaborare, ajutor, relatie sunt binevenite. Ideile nu.

MariusMKV 12-01-09 08:59

Spune te rog si ce implica fiecare in parte..

DragosT 12-01-09 19:54

media - pozat, filmat
tehnic - carat, amplasat, debarasat jaloane, garduri, banda, bariere, cort, generator, statie etc.
perimetrala - mentinut publicul dupa gard si banda

Anuntul l-am facut pentru a afla si buzoienii din timp, poate participa si ei intr-un numar generos de data asta, pentru ca mediatizare pe plan local nu va fi (lesne de inteles - medaliatii). Evident nu este ceva oficial. Cand va fi voi anunta cum am facut-o si pana acum: pe alt site, cu data, locatie, orar, conditii etc. concrete. Incerc sa pun cap la cap toti factorii si cand totul este roz, ii dam drumul. M-as bucura ca sa fie mai multi care sa ajute dezinteresat si mai putini care sa critice de pe margine. Cursele sunt pentru comunitatea noastra, pentru judetul nostru nu pentru vreo glorie eterna a cuiva. Ca nu dau date premergatoare si alte cele este pentru ca din experienta stiu ca ce e mult strica si ce e prematur se pune la borcan.

Cei care au lucrat cu mine stiu ca sunt de cuvant, sunt corect si stiu sa apreciez calitatile fiecaruia la adevarata valoare. Astea le spun pentru ca nu-mi e dor de cei care au impresia ca iar vreau sa fac bani. De 5 editii vreau sa iasa treaba buna si mereu sunt acuzat ca-s "bulangiu", hot, idiot etc. .

Cine crede ca poate suporta o rugaminte pe care crede ca o poate alina promt si cu brio, este asteptat ca painea calda.

Echipa (cu care s-a lucrat pana acum in mare parte, cu mici exceptii):

Cristina (media), Liviu (media), Radu (tehnic si parc sosire), Andu (tehnic si steag sosire), Giubau (tehnic, inscriere si centralizare), eu (tehnic si pre-start), Zid (tehnic si steag sosire), Fast (tehnic si parc sosire), Edi (tehnic si parc start), Mimi (inscriere si centralizare).

MariusMKV 12-01-09 20:19

Dragos , o sa vb si cu baietii si o sa incercam sa te ajutam pe cat putem..
te voi anunta peste cateva zile daca ma bag in echipa dar mai mult ca sigur da
asta implica ceva si la expo ?

DragosT 12-01-09 20:22

Expo la editia asta nu merge (frig, 1 aprilie-4 tuning days). Doar indemanare, unde nu este mare lucru. Orisicat, in momentul in care ne pregatim de start toti cei care doresc sa se implice vor afla din timp de atributii, care sunt mult mai multe decat cele enumerate si care se vor puncta in momentul "simularii".

MariusMKV 12-01-09 20:45

oricum o sa vb mai multe la intalniri.. daca nu intervine ceva trec si eu vineri pe la voi

All times are GMT +2. The time now is 20:46.

- Copyright 2026 4Tuning