![]() |
Re: daewoo racer
Pai vezi pe unde ti-a dat uleiul pe afara... pe la capac, pe la joja...
Curata-l de ulei, completeaza-l si vezi daca mai merge bine. Daca functioneaza motorul normal... e bine. |
ma scuzi ca te intreb dar cu ce Ford Puma te-ai dat de l-ai facut ? (ma refer la motorizare)
|
ma nene nu stiu ce motor avea ca ne-am intalnit la intamplare....s-a pus paralel cu mine si atunci am inteles mesajul...
geo, am fost pana la urma la batranu...uleiul a sarit pe la joja....dar nu inteleg de ce. oricum i-am dat tot uleiul afara si i-am bagat un castrol 5w40....si merge in toate mintile nu sunt avarii. chiar era pacat de el....ca nu are km asa de multi....si trage destul de bine pt 1500cmc... cutia o am de cielo..dar nu cred ca are importanta |
greu imi vine a crede ca te-ai dat cu un Puma Zetec VCT 1.7 125 CP si l-ai facut...dar nah doar esti racer
|
Re: Daewoo Racer
poate ca nu fac eu un zetec vct....dar pe sofer il fac sigur...sper sa ma intelegi....orice prost conduce putea sa aibe si M/// dar daca apasa ca taranu pe pedale....:D:D
|
ce mai slab motor de puma e de 1.4 90 cp. chiar crezi ca poti sa il faci? masa e putin mai mica la puma , in jur de 1000 kg. si ca sa il faci trebuia un sofer cam nasol si tu sa o duci la limita maxima. ce sa intamplat e ca ai turat motoru prea mult , ai supra incalzit uleiu dintre piston si cilindru, ai avut pierdere de combustie , a incins si uleiu din baie si sa transformat in gaz, a creeat presiune si tia aruncat joja afara cu tot cu ulueiu incins si sub presiune. deci imi inchipui cat de bine stii sa gestionezi motoru.
|
SINCER MA FACI SA RAD........POATE FAC UN FILMULETZ SI ITI ARAT CAM CE POATE......DAR CAND SE MAI USUCA PE JOS....CA ACUM NU PREA E DE ALERGAT....SI CA FAPT DIVERS O SA INCERC CU ALT PUMA...CA POATE ALA ARE TERMINAT....CINE STIE....NU TE CONTRAZIC....IAR CU ULEIUL CRED CA AI DREPTATE.....DAR ACUM STIU DE LA CE A FOST TOATA CHESTIA.....UN MIC BURNOUT....:d
|
asteptam cu nerabdare filmul :lol:
|
in primul rand arata cat de cat bine masina...sa o stapanesti sanatos si sa ai grija e ea...bafta cu modificarile.
p.s. catarsis : un mic exemplu. linie intre nexia 15.90cai - passat 2 150cai diesel..si invingatoare nexia...dar cum?cel cu passatu`l a schimbat a1a-3500rpm ,a2a- 4000rpm...apoi direct a4a...ca i s`a parut lui ca urla prea tare motorul si ii e frica..faca soferul nu stie ..si mai ales ii e frica...il faci cu orice masina.. |
4 Attachment(s)
ms mult Donn.....acum k s-a sai incalzit putin o sa incep iar sa umblu pe la ea:) sper sa vina si vopseaua cat de curand
|
2 Attachment(s)
Am avut si eu un Racer pentru scurt timp (vreo 3 luni). Era masina de serviciu. Am fost foarte multumit de el: A/C, 4 geamuri electrice, servo, tapiterie complet refacuta, motor nou... Fata de Tico ce am acum era lux Racerul...
|
Quote:
|
Quote:
|
da laure...nu merge contrastul..dar asta e asa d proba...va fii jumatea de jos k in poza si plafonul negru mat
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:28. |
- Copyright 2026 4Tuning