Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Daewoo Racer (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/103462-daewoo-racer.html)

Geo_ZGA 13-01-09 13:10

Re: daewoo racer

Pai vezi pe unde ti-a dat uleiul pe afara... pe la capac, pe la joja...
Curata-l de ulei, completeaza-l si vezi daca mai merge bine. Daca functioneaza motorul normal... e bine.

catarsis 13-01-09 14:44

ma scuzi ca te intreb dar cu ce Ford Puma te-ai dat de l-ai facut ? (ma refer la motorizare)

the_x_drifter 13-01-09 15:29

ma nene nu stiu ce motor avea ca ne-am intalnit la intamplare....s-a pus paralel cu mine si atunci am inteles mesajul...

geo, am fost pana la urma la batranu...uleiul a sarit pe la joja....dar nu inteleg de ce. oricum i-am dat tot uleiul afara si i-am bagat un castrol 5w40....si merge in toate mintile nu sunt avarii.
chiar era pacat de el....ca nu are km asa de multi....si trage destul de bine pt 1500cmc...
cutia o am de cielo..dar nu cred ca are importanta

catarsis 13-01-09 18:36

greu imi vine a crede ca te-ai dat cu un Puma Zetec VCT 1.7 125 CP si l-ai facut...dar nah doar esti racer

the_x_drifter 13-01-09 19:34

Re: Daewoo Racer

poate ca nu fac eu un zetec vct....dar pe sofer il fac sigur...sper sa ma intelegi....orice prost conduce putea sa aibe si M/// dar daca apasa ca taranu pe pedale....:D:D

DarkJEDI 15-01-09 15:03

ce mai slab motor de puma e de 1.4 90 cp. chiar crezi ca poti sa il faci? masa e putin mai mica la puma , in jur de 1000 kg. si ca sa il faci trebuia un sofer cam nasol si tu sa o duci la limita maxima. ce sa intamplat e ca ai turat motoru prea mult , ai supra incalzit uleiu dintre piston si cilindru, ai avut pierdere de combustie , a incins si uleiu din baie si sa transformat in gaz, a creeat presiune si tia aruncat joja afara cu tot cu ulueiu incins si sub presiune. deci imi inchipui cat de bine stii sa gestionezi motoru.

the_x_drifter 17-01-09 00:03

SINCER MA FACI SA RAD........POATE FAC UN FILMULETZ SI ITI ARAT CAM CE POATE......DAR CAND SE MAI USUCA PE JOS....CA ACUM NU PREA E DE ALERGAT....SI CA FAPT DIVERS O SA INCERC CU ALT PUMA...CA POATE ALA ARE TERMINAT....CINE STIE....NU TE CONTRAZIC....IAR CU ULEIUL CRED CA AI DREPTATE.....DAR ACUM STIU DE LA CE A FOST TOATA CHESTIA.....UN MIC BURNOUT....:d

catarsis 17-01-09 17:35

asteptam cu nerabdare filmul :lol:

D o n n 30-01-09 13:36

in primul rand arata cat de cat bine masina...sa o stapanesti sanatos si sa ai grija e ea...bafta cu modificarile.

p.s. catarsis : un mic exemplu. linie intre nexia 15.90cai - passat 2 150cai diesel..si invingatoare nexia...dar cum?cel cu passatu`l a schimbat a1a-3500rpm ,a2a- 4000rpm...apoi direct a4a...ca i s`a parut lui ca urla prea tare motorul si ii e frica..faca soferul nu stie ..si mai ales ii e frica...il faci cu orice masina..

the_x_drifter 08-02-09 21:08

4 Attachment(s)
ms mult Donn.....acum k s-a sai incalzit putin o sa incep iar sa umblu pe la ea:) sper sa vina si vopseaua cat de curand

B 79 D X R 08-02-09 22:55

2 Attachment(s)
Am avut si eu un Racer pentru scurt timp (vreo 3 luni). Era masina de serviciu. Am fost foarte multumit de el: A/C, 4 geamuri electrice, servo, tapiterie complet refacuta, motor nou... Fata de Tico ce am acum era lux Racerul...

D o n n 09-02-09 12:30

Quote:

Originally Posted by the_x_drifter (Post 2049270)
ms mult Donn.....acum k s-a sai incalzit putin o sa incep iar sa umblu pe la ea:) sper sa vina si vopseaua cat de curand

bara noua fata originala....o sa iti arat eu un model misto de pe un kadet...vine super...pragurile date jos,si chestia de pe capota eliminata...sincer...cat de curata...atat de frumoasa...; parerea mea ;) !

laurentiu NT 09-02-09 17:45

Quote:

Originally Posted by the_x_drifter (Post 2049270)

Sa inteleg ca vopseaua va fi cea din ultima poza(acel galben)?Culoarea este super ,dar cred ca nu merge in contrast cu actualul gri de pe masina(este doar parerea mea).Bafta in continuare.:-)

the_x_drifter 10-02-09 01:29

da laure...nu merge contrastul..dar asta e asa d proba...va fii jumatea de jos k in poza si plafonul negru mat

laurentiu NT 11-02-09 19:18

Quote:

Originally Posted by the_x_drifter (Post 2053250)
da laure...nu merge contrastul..dar asta e asa d proba...va fii jumatea de jos k in poza si plafonul negru mat

Da, cu negru mat merge super.Cred ca si jantele ar trebui sa le faci tot negru mat.;)

All times are GMT +2. The time now is 13:28.

- Copyright 2026 4Tuning