![]() |
Re: SCARA IERARHICA SI FEMEILE …..
Un articol praf! cate femei promoveaza doar pe baza look-ului? Adevarul e undeva la mijloc si tine de mediul in care te afli.Din punctul meu de vedere suntem egali.
|
Quote:
|
Quote:
Acelasi punct de vedere il am si eu :) susin aceasta parere ! :) fara suparare pentru nimeni :) |
E o prostie... in lumea asta toti is egali... ce poate o femeie poate si un barbat dar ce poate un barbat poate si o femeie si aici ma refer la realizari
|
Quote:
aa... nu chiar, sunt anumite lucruri pe care un barbat nu le poate face si invers... |
Quote:
da , adevarat , uneori mai depinde si de situatie :) |
HAI SA VA DAu si eu un exemplu.acum ceva timp pe aceasi functie cu mine au angajat o "pitzipoanca" siliconata care avea 0 experienta,insa arata ....bine.si i-au dat salariu mai mare decat al meu.cum vine asta?
|
:lol:concluzia este ca tre sa iti pui si tu silicoane,ca altfel ramii somer!
|
Quote:
|
...sunt absolut convinsa ca or fi abilitatile ei exceptionale de a intelege si a solutiona problemele in timp record!!!:D
|
Cu silicoanele. :D
|
apai...io nu te inteleg!are si ea o metoda proprie de a rezolva problemele!e o tara libera,daca ti-e ciuda,pune-ti si tu!:lol::lol::lol:
|
Nu nu ... merci frumos. :D
|
bine,am uitat sa spun ca a fost concediata ulterior datorita prostiilor pe care le-a facut pe aici...
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:30. |
- Copyright 2026 4Tuning