![]() |
e nevoie de versiunea mare doar atunci cand se stabileste castigatorul.
folositi in banner doar poze cu cele 2 masini. v-am dat 2 lincuri unde gasiti mai multe poze |
mad ... scrisu ala \"street car\" ...ai fontu` ? sau e poza ? daca ai fontu ...da shi mie plz ...thnks
|
Re:
Quote:
CONCURSUL SE TERMINA PE 14 DECEMBRIE !!! Banerul nu trebuie sa aiba fundal ... fundalul ar trebui facut din public spectator ... mai adaugati elemente de tuning , iar literele din \"STREET CAR CONCEPT TUNING \" ar trebui sa arate exact ca cele din avatarul meu cu SPIT FIRE ... Castigatorul va mai primi bonus ... 100 RON ... :yes: |
cand ai zis \"exact ca in avataru meu\" ..te`ai referit la efectele alea ...nu la font ..nu ? sa shtiu sa nu ma apuc sa caut fontu
|
Re:
Quote:
|
Fratilor , care aveti Corel Draw , va rog puneti si aici logo-ul la 1024X768 macar :roll: plz ! Bafta tuturor !!! :wink:
|
2 Attachment(s)
couldn;t make them effects....bag...******* :x
|
pun si eu primul sample...
mai am voie sa-l modific pana pe 14???poate imi mai vin idei... :wink: |
vine baneruu!!!! :arrow: :wink: over and out.....
|
Nu puteti folosii decat poze cu cele 2 masini. ce e asa greu de inteles ? :roll:
|
yo intelesesem altceva.... :oops: :roll:
|
1 Attachment(s)
am pus si eu baneru!!.... :wink: (mai am unu,vine si ala )
|
uitati si varianta doar cu 2 poze... :roll:
|
1 Attachment(s)
m-as baga si eu cu o varianta dar pt. asta am nevoie de logo in format *.eps :wink:
|
Parerea mea... nu as sta nici o secunda pe ganduri in declararea castigatorului in momentul in care acel cineva reuseste sa faca cele 2 masini ca si cum ar fi intr-un joc , aflate intr-o cursa ( Midnight Club 3 , NFS Underground 2 , Most Wanted , etc ...) !
Sa se vada in spate celelalte 2-3 masini care au ramas \" codashe\" , si Subaru albastru si Astra rosie sa fie in frunte , sa se vada panouri de reclama cu Street Car Concept , Midnight Racers , etc. \" pasarici\" pe margine ... in stanga si in dreapta banerului sa fie puse 2 poze cu 2 participanti la curse , asa cum ii prezinta pe aia cu care concurezi in NFS Most Wanted ... Sau ... inca o varianta ... ceea ce se vede dintr-o masina aflata mai in spate : cele 2 masini ( Sub & Astra ) in fata , cu \" flacarile pe cur \" ... si restul cum am spus mai sus ... Se \" combina \" cineva ??? |
| All times are GMT +2. The time now is 05:38. |
- Copyright 2026 4Tuning