![]() |
Re: Si-a luat tata a4 de sute de cai putere
Quote:
asteptăm si noi pozele cu mamica ta :lol: |
Quote:
i`auzi ce spun colegii de pe forum, lasa masina si vino cu mamica :D ofofoff copii din ziua de azi:rolleyes2 |
copii din ziua de azi .. :)))) +1 pentru cand ii dai a 5-a blana si dupa aia o bagi in R ... abia atunci se simte ca trage masina ... ia vezi cand doarme tati tai poate ii dai si tu o tura si sa pui o camera undeva sa te filmezi si sa pui filmu aici sa vedem si noi cum trage un audi ca rar mai vezi dastea de sute de cai ...
|
Quote:
|
Mai demonica cine dreaq te-a pus sa postezi printe golanii astia nu puteai tu sa iesi in fata blocului si sa joci ascunsa cu copiii...lasa nu ii baga in seama ca sunt rai:D:D:D
P.S. Da poze cu mamica tot nu vrei sa pui :oops: |
si taicat-tu si-a luat? .. si tata si-a luat dar d'ala cu motor de 3000 .. a prins 280 cu el dar cica mai avea pedala! are kitu Mtehnic 3.5 si prinde suta in 7.345 secunde !!! a zis ca cand ma faK mare imi iea Mercedez SeLe 65 AMG d'ala DeKpOtAbIl aBiA aStEpTtTtTt
|
Eu zic sa nu va mai chinuiti sa postati , sincera sa fiu , nu cred ca o sa mai viziteze forumu , ori este un copil care a intrat din intamplare aici si clar fiind ca nici ca o sa mai intre ( nu bag mana-n foc ) sau pur si simplu este cineva care face caterinca :)).
|
Quote:
Hai puştiu că aşteptăm pozele cu mămica ta :D dacă nu vrei sa le faci publice trimite-ne prin PM :lol: le hostezi pe vre-un site si ne dai link-ul :D Jur sa mi se ardă hardu' daca le mai dau cuiva :lol: |
Quote:
Ma , taci acolo :)) ! shhhht Hs \:D/ |
Ma sincer sa fiu cu voi...mati dezamagit...boon...deci suntem pe 4tuning, pe forum si vorbim ca suntem pasionati de masini nu??? Aha...bon...deci daca sunt copil, am 13 ani si probabil sunt pasionat de masini (ca deh...altfel dc as fi postat?)...sunt tratat la misto...in loc sa postam ceva serios, sa cultivam si sa atragem generatia de maine ca sa evolueze fenomenul...voi il luati pe pusti la misto...doar ca taiksu are a4 de sute de cai putere. Ba...multi dintre voi ati fost exact la fel ca el...si daca taticu vostru nu ar fi avut $ nu faceati nimic la masina din ce ati facut (zic unii)...apai pustiu pana la varsta de carnet mai are 5 ani...in 5 ani pe forumul asta se pot invata multe...oricum asta nu are importanta...Importanta are ca daca venea Xulescu cu 5000posturi, vechime de prin 2000 si membru a 10 grupuri si va intreba acelasi lucru sareati toti si ii raspudeati frumos. Dar pustiu de 13 ani a intrat si a postat si el ce a stiut fascinat de a4 lui taiksu. Si asta nu e 1 pusti luat la misto...oricum...nu asa se face...asta e ideea...
Haideti sa continuam cu mentalitatea romaneasca si sa ne plangem in continuare ca la noi de ce nu e ca la altii...uite d'asta ;) Nooroc @pustiu: Eu zic ca se merita...;) Succes si nu lua in seama aberatiile scrise in astea 2 pagini k is abureli. |
da morph.. dar nici sa nu vina sa zica: si-a luat tata masina de sute de cai si are nush ce kit si e super frumoasa si e rosieeeeee. Putea doar sa o prezinte , frumos si elaborat, nu trebuia sa se laude!
|
ma,sa fim intelesi.baiatu a postat aici : https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie/99720-audi-a5-and-s5-cabrio-primele-detalii-fotografii-oficiale.html
nu avea nici o legatura cu subiectul,vroia doar sa se laude.am gasit postul lui bun pentru categoria divertisment asa ca acum apare aici.probabil el habar nu are,dar asta e,se face el mare si mai invata... |
eu raman la parerea ca 4tuning nu e un forum pentru toti copii, exista bravoforum.ro pentru ei, deci ii urez succes acolo.
|
Quote:
Oricum...daca toti la 13 ani am fi dato pe bravoforum nu cred ca mai eram aici. Si eu personal am luat contact cu patrutuning.ro tot pe la varsta aia, daca nu chiar mai mic...si imi placea cum fugea bmw de la 1 buton la altul cand mutai mouse (da, era 1 varianta de site)...dar nu am dat pe forum :) (nici nu tiam cu ce se mananca ala :)) imi aduc aminte)...oricum mi se parea ceva WOW siteul...masini tunate (stiam ce's alea)...curse...eh...ce vremuri :) Oricum...sugestia e asta...decat sa ii bagam la divertisment pe astia mai degraba ii mutati la coltul incepatorului si le puneti un link sa citeasca regulamentul...;) |
eu nu sunt deacord deloc cu prezenta lor pe forum, am sustinut dintotdeauna lucrul asta, inca de la inceputuri, 4tuning se transforma dintr-un forum specializat intr-o gradinita sau intr-o adunatura de post-hunters, a caror contributie majora e la femei, tot ce nu poate fi incadrat, divertisment si noutati auto cu postari de genul: tare asta, ce misto, cat baga?, etc.
deacord, prin dezvoltarea foarte mare pe care a suferit-o e inevitabil sa apara tot felul de chibiti si neaveniti, dar cand procentul lor incepe sa tinda spre numere cu 2 cifre, tot mai mari, nu pot privi si aproba asta. |
| All times are GMT +2. The time now is 23:55. |
- Copyright 2026 4Tuning