![]() |
:twisted: :twisted: nu mah :P ... e un sistem care reduce consumul ce dracu. te informezi tu prost de pe net si reviste si alte din alea. mergi si tu la VW Romania sa vezi ce prostii pot sa spuna aia acolo. \"Oamenii din domeniu\" :roll:
|
Intreba Speedy5 parca de FSI si HDI.
FSI = Fuel Stratified Injection HDI = High-pressure Direct Injection. Cred :? |
Re:
Quote:
HDI - ul este la Peugeot si este \" dizelar \" ... |
:arrow: FSI este si la Golf! tot benzinar
|
FSI si la calibra de fapt cam la tot ce inseamna grupul VAG mai putin porsche
|
SFI este la calibra !
|
Da asa e ..am confundat.
|
sfi/fsi/'zdamasii (benzina) - synchronised fuel injection -> injectoru 'scuipa' doar atunci cand supapa e deschisa, fapt pentru care e si mai aproape de cilindru decat la mpi/mpfi unde toate scuipa in acelasi timp.
gdi - gasoline direct injection - duh, solutie inspirata de la motoarele diesel, cica mareste eficienta si reduce consumu si noxele. asa zice mitsu. si au si raport de compresie 12:1 pe deasupra. hdi - hidrojet (hi-pressure) diesel injection - numa ei stiu ce face, dar parca asa e, presiune mai mare la motorina injectata. |
SDI= standard diesel injection adica un motor diesel cu injectie directa dar normal aspirat! se caracterizeaza prin fiabilitate mare, consum mic de carburant dar si o lipsa mare de putere!
TDI= motor diesel turboalimentat pe injectie directa multipunct! are o vivacitate foarte mare si un raspuns prompt pe o plaja de turatii reduse |
La SDI S-ul vine de la Saug ( normal aspirat ) :wink:
|
posibil, orcum germana se-aseamana cu engleza la treburile tehnice destul de mult.
|
da' am si o mare nelamurire. FSI = SFI ??? ma gandesc ca tot nemti sunt si VW si OPEL.... daca ar fi aceiasi chestie ar trebui sa se scrie la fel, ca doar vorbesc aceiasi limba... :roll:
|
sfi
din cate stiu si am citit PE MOTOR SFI = sequential fuel injection. si cred ca e in engleza pentru ca Opel apartine de GM si nu de VAG asa cum am mai auzit pe aici. si asta de vreo 90 de ani incoace.
|
NU exista nici un Diesel Injection ca acronim pentru ca Dieselul din 1899 cand s-a inventat a fost pe injectie. Nu exista carburator sau alte rateuri din'astea pe Diesel.
SDI = Saugdiesel Direct Injection TDI = Turbodiesel Direct Injection HDI = Highpressure Direct Injection CDI = Commonrail Direct Injection DCI = CDI altfel scris (frantza) DTI = TDI altfel scris (-\"\"-) TDDI = Turbo Diesel Direct Injection TDCI = Turbo Diesel Commonrail Injection CRDI = Common Rail Direct Injection CTDI = Commonrail Turbo Direct Injection *DI = * Direct Injection FSI = Fuel Stratified Injection - Injectie directa Stratificata de benzina PS: NU se vorbeste de injectie Diesel multipunct. Este standard azi. |
Re:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:22. |
- Copyright 2026 4Tuning