![]() |
e importata tot din germania si scoase numere rosii provizorii..dekat primul pachet le-a scos..as mai avea la dispozitie inca 2 luni..cat despre forjat...yo zic ca nu e masina sa nu-si fi luat forja..la urma urmei de asta iti iei un a4 turbo..pt un mers mai sportiv..altfel ai alege un motor aspirat de 1.6 sau 1.8...in fine...sunt discutii si discutii...mie personal imi place masina si chiar daca bat drumul pana la bacau dupa ea iti dai seama k o sa o supun si testerului...pt ca asa e normal sa se procedeze si daca e ok atunci o iau altfel nu..
|
Re: vreau sa cumpar Audi A4
Quote:
cat despre subiectul topicului...chiar recent am fost in germania sa iau un A4 B5 tot de prin '95 '96, pentru un prieten...ce e culmea e ca noi din tara stiam niste preturi si cand am ajuns acolo erau mult mai mari (vorbind aici de Nurnberg, fiind cea mai mare zona cu parcuri atat de apropiata de granita cu Austria)...o singura masina am vazut la putini si era o epava (si vorbim aici de motoare de 1.6 - care teoretic nu iau forja :)) parerea mea sincera despre subiect...fii deschis la orice...noi ne-am intors acasa cu o Alfa 156 mult mai buna decat orice A4 am gasit in banii aia (si Alfa ne-a costat si mult mai putin si nici nu avea vestitele probleme electrice)...oricum, cand iti iei masina tre' sa stii sa te uiti si tu la ea, sau macar sa te duci la tester cu ea, sa vezi ce are etc :) dar asa cum zice si dolb, nici eu nu as lua-o pe cea din .ro pentru ca deja a fost de ceva timp aici... si sa te mai gandesti la ceva...nu prea ai cum sa iei masina SH atat de veche fara probleme (iti zic asta ca sa nu dai TOTI banii pe masina...ca o sa ai de reparat oricum ar fi la ea...si asta e de multe ori valabil si la masini mai noi ca an...am patit-o si eu la o masina veche de doar 3 ani) anyway, sa ne anunti si pe noi de alegerea facuta :) good luck |
Alexik: In nurnberg e normal sa fie cele mai mari preturi pt ca acolo se opresc romanii: Nurnberg-Furth si Passau. Tot in nurnberg sunt cele mai mari tepe! acolo misuna rusii, arabii, turcii si romanii . Cand mai vrei sa iei o masina, uita-te atent la zona! Desi unele sunt mai departe , sunt si mai ieftine ( chiar daca ajungi la aceeasi bani ca in nurnberg ) insa le gasesti impecabile. Incearca Bockel - Autohus.de
Ontopic: n-ar fi rea o Alfa GTV rosie :) |
Quote:
stiam si de tepe, era logic :) in Passau in schimb chiar nimic interesant :) anyway, din Bockel am cumparat eu A4 ala din avatar, si a avut putine probleme, dar nimic grav...s-au rezolvat foarte repede si cu putini bani...Autohus are preturi relativ bune, dar nu au prea multe masini acum (in 2006 cand am luat-o eu pe asta aveau peste 3500 de masini) si masini bune, inca... oricum, principala problema cand pleci dupa o masina e sa nu iti faci calculele bine...noi ne-am descurcat desi calculele erau total gresite...mereu trebuie sa te astepti la preturi mai mari... si un mic sfat pentru alex_by_nike, sa nu pleci dupa doar 1 masina...gaseste mai multe (vorbeste cu oamenii dinainte, neamtu' nu prea asteapta, nu te baza ca masina apare pe mobile, ca poate e vanduta de mult si nu a scos-o de pe site...se intampla si la autovit la noi), gandeste-te la mai multe modele si marci, etc :) sa nu faci un drum degeaba... |
Da..intradevar ce zici tu asa e..se poate s-o vanda omu` pana ajungi tu..dar ma gandesc ca daca e o persoana calumea yo cand sun si ma interesez de masina..si ii spun omului ca vin...banuiesc k macar o zi acolo o tine..ca doar realizeaza si el ca vin 2000 de km..si daca vin 2000 de km e clar ca o iau..ca doar nu bat drumul degeaba doar asa de dragul de a ma plimba..bine asta cu luatul si cu conditia sa fie masina OK..nu sa fie in poze ceva si cand ajung acolo sa fie altceva..in fine..masini ar fi multe..imi plac multe masini sincer sa fiu...totul e sa ai bani..ca daca ai banii..pe urma faci ce vrei..am in cap audia4,e36,honda prelude si poate un accord coupe..dar din toate...parca totusi audi e masina care as vrea-o..e si lux si sport..in fine..mai am ceva timp la dispozitie sa ma hotarasc..pana atunci..sunt deschis la orice propunere
|
Quote:
|
Quote:
Gresit.. se interpreteaza f gresit! toti cred ca a te duce in germania e ca si cum a te duce la piata! Las' ca au aia castraveti! WRONG. Eu m-am invatat minte de 2 ori , am plecat asa anapoda si era sa ma intorc cu mana in fund ! Sfatul meu, gasiti-va minim 5 masini pe mobile.de , pe care sa le printati ( eventual sa le verificati dand un telefon .. unii vorbesc si engleza ). Masina care o considerati cea mai apropiata de ce vreti voi si care va place cel mai mult, o rezervati printr-un FAX frumos :) Eu de cand mi-am luat 2 tzepe de era sa ma intorc fara masina, de-atunci rezerv frumos cu firma mea pe FAX, dar nu inainte sa dau si un telefon sa vad daca masina e in stare buna! Si uite-asa mi-am adus ..sau am adus numai masini TZIPLA si ieftineala. |
3 Attachment(s)
salutare. daca mai esti interesat sa iti cumperi o masina am eu un bmw 525tds 143cai, piele, full el, 4xgeamuri el, impecabil. pretul este 3400 neg,
|
e foarte frumoasa masina dar are motorul mare si in consecinta taxa de inmatriculare e mare..vreau motor pana in 1.8..multumesc oricum
|
iti zic eu un motor belea.. incearca un audi S3..209 cai quattro dar la consum sa te astepti la vreo 13 l la suta in oras si la vreo 10 in afara..De dotari sa nu mai vb,e S3.. dar si pretul e undeva la 9000 - 10000 din 99 2000..iti zic din proprie experienta.. e belea masina am avut si eu una..
|
te cred sunt convins ca e o masina bomba dar nu am bani de ea...nu dispun decat de aproximativ 5000 de euro si aici tre sa fie inclus si inmatriculatul asta in cazul in care e neinmatriculata....oricum astept oferte daca are cineva vreun a4 de vanzare..
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:02. |
- Copyright 2026 4Tuning