![]() |
:yikes:
:yes: Felicitari ... E o masina ....aaaaaa scuze ... o bijuterie !!! Ai mare grija cu ... :suspiciou ... Congratz ! Acum ai 2 \"gagici blonde\" SUPERBE ! |
Super masina. Felicitari. :shock:
|
Felicitari ptr achizitie,ai o masina super tare si un motor la fel de smecher,ce altceva sa iti mai doresti :lol:
|
Felicitari Daniel. Sa o stapanesti sanatos si sa ai parte de ea. Abia astept sa o vad. Poate vi cu ea la Constanta.
PS: Am si eu o intrebare. Trage asa cum te asteptai sa traga un Lambo? Sau te asteptai la mai mult? Sunt si eu curios ptr ca demult imi doresc masina asta si poate intr-o zi o sa pot s iau si eu una. |
Doarme :P e obosit ..
s-a trezit la 4 :P dim iti raspunde maine :P dar .. poate te ajuta .. am mers in dreapta .. a dat a 2-a .. .a calcat-o nu cred ca talpa .. a calcat-o ... m-am lipit de scaun .. si cat urca in ture .. am incercat sa-mi misc gatul .. in fatza. . iti jur ca n-am reusit .. eu zic ca trage :D |
fara suparare pentru nimeni dar midnight racers a devenit SINGURUL CLUB! oarecum din pacate pentru ca e buna concurenta dar in momentul de fata nici daca s-ar uni toate cluburile deja existente intr-unul singur nu ar atinge marimea, unitatea si CALITATEA clubului MIDNIGHT RACERS. felicitari!
|
Re:
Quote:
Iti multumesc mult pt vobele astea .........acum un 1 an eram singur si haituit ............ma intrebam daca exista un DUMNEZEU ...........EXISTA!!! P.s CERES AM CONDUS IN SEARA ASTA MASINA SI CREDEMA CA ASI MERITA TOTI BANII! CU RESPEKT MIKUTZU!!! |
am avut ocazia si marea placere sa merg in cu acest LAMBO....e navaaaaa....la prima vedere zici..iaute-l si pe asta cati banii are,fratilor baiatu(ONO)l asta nu sufera deloc (si chiar are cu ce)pe langa ca are 2 nave, este si baiat... sa ai parte de ea ONO..la inceput iti zic sincer nu te haleam....de la PITESTI mi-am dat seama ca esti unul din familie...acum sa vedem ce club mai zice ca are cea mai tare masina !!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: si sa nu uitam vorba mea....INVIDIA VA APASA... :lol: :lol: :lol: INVIDIA VA APASA :lol: :lol: :lol:
|
bravo frate , sa il stapanesti sanatos.
acum o singura liniuta ii bantuie pe toti ... tu vs sebi. cheers si sper sa il faci :) |
felicitari domnule onoriu, sa o stapaniti sanatos ... e superba masina!
|
Felicitari ONO ! Sa o stapanesti sanatos si fara accidente !
O sa rupa gura la toti pe pista . |
felicitari ONO, sa o stapanesti sanatos :D
|
tine-o calda pt 11 ca o sa fie frig rau :wink:
|
Mamaaaa, mamaaaa...vreau si eu :)
Sa o stapanesti sanatos si fara incidente! Super, masinutza....bijuteria, cum vreti sa-i spuneti :wink: |
:yikes:
prea tare.. felicitari pt achizitie si s-o stapanesti sanatos! ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 15:07. |
- Copyright 2026 4Tuning