![]() |
Re: Civic Type-S vs Scirocco
Quote:
sa fim seriosi.....degeaba scot 1232541235423 de cp din 1.4 daca nu e fiabila...si are cuplu maxim la turatii mari.... |
problema cailor multi din motoare de stergator?
mult succes in detinerea unui astfel de model dupa expirarea garantiei. 300 de mii de km de exemplu? fara 2 segmentari? hmmm... |
Quote:
|
Quote:
|
alo...este vb de un motor basit de 1.4 care are turbo vs un motor aspirat honda!!!!
honda facea in 93' motoare aspirate!!!!! in asa fel incat din 1.6 ajungeau pe la 160 cp TOT aspirate si fiabile, unele mai circula si in ziua de azi!!!!! nu are ce arata vag in fata hondei NICIODATA! |
Quote:
|
Quote:
|
as alege de luni pana joi honda civic si de vineri pana duminica scirocco , dar ambele cu motoarele de 180, respectiv 197 cp, fara dsg.
|
Care din ele are motorizare de 180CP?
|
civic v-tec
|
Eu stiu ca Type-S are 180 de cai... Cel de baza are 140!
Oricum Civic in fiecare zi, inclusiv duminica. |
Cel putin pe piata din Romania si Type S are numai 140CP, numai TypeR are 200. Nu este nici o motorizare cu 180 CP.
L.E. Dintre motorizarile date, as alege oricand Type S peste Scirocco, imi inspira mai multa incredere un motor V-tec de 1.8, decat un TSI de 1.4... |
personal as alege civic-ul.
e o masina mai buna si pentru senzatii si de zi cu zi, si in plus am o slabiciune pentru japoneze |
scirocco fiind un model mai nou,e tentant la designul exterior.dar privind masinile mai obiectiv, mult mai frumos e civicul.mai ales coupeul e fenomenal. pacat ca nu gasim decat motorizare de 2.0 pe coupe ul de la japonezi.
analizand mai atent detaliile de finisare la un type-r am fost putin dezamagit de calitatea unor plastice din interior si mai ales cum veneau inbinate. la scirocco e mai atenta finisarea interiorului. |
acum am vazut si eu ca type-s are doar 140 de cp. mai bine mai pui 5000 si iei un type-r sau daca nu un s2000 din germania :D
LE: sau mai este o varianta: civicul typeR mai vechi...ep3. |
| All times are GMT +2. The time now is 18:48. |
- Copyright 2026 4Tuning