![]() |
Bine sha... :P :P :P Ai o bila alba !!!!!!!!!!!!!! :P :P :P
|
Subscriu.
PS: care-s preturile finale?! |
si clujul vrea cateva
|
intra p topicul facut de tine gratzian pe cj.sa vb noi vrem catevasigur.mersi.
|
Gratian mai vi vineri adika maine in H cu tricourile sau nu?Respekt
|
maine plecam in jur de ora 3 la mare deci nu mai avem cum sa ajungem seara in H.
ramane sa ne intalnim direct acolo la mare vineri seara sau sambata la cursa de OFFROAD sau sambata seara la o bere sau duminica dimineatza inainte de cursa |
..si cei care raman in Bucuresti ce fac...:(:(..raman fara tricouri..eu nu cred k mai pot sa ajung la mare.. k nu mai am cu cine :(:(:(
|
De ce nu vi cu trenu?Iesi cam la fel la bani dar o sa fi acolo.Gandestete.Respekt
|
...sa vin singur de nebun cu trenu ...nu are rost !!:(:(
|
stai linistit ca daca se termina astea la mare mai tragem o serie
|
da am zoliT, ar trebuie ca se vede ca-i cerere mare.
|
Quote:
|
salutare
i-am trimis lui Gratzian acum un mesaj sper sa mai aiba si pentru mine sincer am uitat tare de tot mai ales ca nu mi-a mers netul vre-o 2 zile ! cya (GRATZIAN ti-am trimis prin mail datele mele) PLS NU UITATI SI DE MINE ! |
Se pare ca nici de data asta n-a fost sa fie ...si n-am ajuns la mare! :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( ...vreau si eu un tricou ... dar am o intrebare : aia 7 euro cu sau fara TVA ? :lol:
|
Bun..pana la urma cine se ocupa de tricouri???gratzian sau zoliaT...sau amandoi....eu i-am trimis mail lui Gratzian.(a si eu sunt din busteni asha ca o sa imi vina tricoul prin posta...asha ca...cum o sa platesc..direct la posta???sau o sa trebuiasca sa ii trimit eu banii lui Gratzian???
Multumesc..(mai facetzi cateva serii de tricouri..sa mai ajunga unul si pentru mine :D :D :D :D ) |
| All times are GMT +2. The time now is 01:42. |
- Copyright 2026 4Tuning