![]() |
Re: Daewoo Nubira I
ce ai spus acuma se cam apropie de ceea ce vreau eu sa fac :P
da are in jur de 135cp nu am inteles care e treaba cu valvele mai mari pe spate ....:-) in interior as schimba scaunele si fetele usi :) dar mai e pana atunci... |
Pei asa zisele "rable" de Dacii si Oltcituri si multe altele au pentru circuit de franare spate repartitoare de frana... presupun ca sti ce fac alea, cand masina nu are nimic in spate (greutate), spatele franeaza mai putin, cand au greutate spatele franeaza mai tare. boooooon, koreeni au zis ca e prea greu sa faca si ei asa ceva asa ca au pus la iesirea din pompa de frana 2 valve limitatoare fixe, adica iti da aceeasi presiune si cand masina e goala si cand e plina... ca sa previna eventuale derapari cu masina goala, ele sunt limitate cam mult... si poti sa iei altele mai mari sa le inlocuiesti, ca sa franeze spatele mai tare.
Later edit: Opa, vad ca tu ai ABS deci EBD, tot ce am scris mai sus nu-i de folos pt modelul tau cu ABS:rolleyes2. Deci la frana ta: discuri brembo, placute ferodo premier sau racing si lichid cat mai bun! |
Quote:
aveti idee la cat ma ajung discurile brembo cu placute cu tot ?? |
tu crezi ca merita masina asta atata atentie, vise, sperante? eu nu cred... asa cum ti-am recomandat, cumpara-i niste jante, niste gume frumoase, spoilere si praguri si lasa-le dracu discurile... ca nu face masina cat fac discurile si suspensia... sfat prietenesc!!! nu se merita invesiti bani inutili in piese care nu merita... parerea mea...tu faci cum te taie pe tine capul...si cat te tine buzunarul... pune-i niste jante pe 16, spoilere finute, posibil o folie pe spate dar si aia finuta, nu tiganie... si daca vrei sa mergi ieftin pune-i si o instalatie de gpl secventiala, plus o instalatie de sunet cat de cat... atat...
|
@renatremo: omule, tu te auzi ce sfaturi dai? Cum sa nu bage omu' banii in frane?! De frane depinde viata ta. Eu zic ca daca o sa le cumpere, o sa faca o alegere foarte buna.
|
Nu stiu cat de duc discurile si placutele, dar iti pot da codurile lor daca vrei.
|
Quote:
oricum ms pt sfaturi ;) |
Quote:
|
Quote:
2. eu am discutat cu colegul in privat... 3. daca tot esti atat de amabil da-ne si noua prostilor de rand, cei care nu stiu decat piese originale o lista de preturi si poate un ghid pt aceste piese pe care tu le recomanzi si poate vom cumpara si noi... 4. eu zic ca decat sa cadem de polemica amandoi pe topicul colegului nostru, mai bine l-am ajuta real pe acest posesor de nubira sa isi imbunatateasca masinuta pe care vad ca o indrageste... ps: rog moderatorii care considera offtopic raspunsurile mele, sa imi fie sterse pt ca in final am raspuns in privat colegului nostru iar menirea mea pe topicul lui a luat sfarsit. va multumesc |
TheEnZo multi asa gandesc ...acuma na despinde de fiecare :|mai bine fao frumoasa ca de oprit te opresti tu cumva stalp,sant etc. :)) ( glumeam )
|
Renatremo cu pompa de frana iti dau cea mai mare dreptate! Daca chiar vrei sa te arunce prin parbriz, ii nevoie.
Cauciucurile si jantele din nou, exact cum spui tu, am uitata sa precizez dar mi se pare logic, mai intai pui cauciucuri dintre cele mai bune si dupa modificari! Pana faci modificarile, ai facut si tu o revizie? Ai pus motorul pe un scaner? Frana de mana again strange-o. |
Nu vrei un intinzator? https://forum.4tuning.ro/496-anunturi-auto-daewoo/90952-vand-diverse-piese-nubira-originale-gm.html
Iti dau coduri de la piesele de la frana, sau de la ceva? |
cine stie sa imi zica si mie ce mai imi trebuie ca sa imi pun volanul sport
am inteles ca un butuc si cred ca si o plansa ... sa imi spuna cineva va rog |
De ce vrei sa-l schimbi? Nu cumva tu ai airbag pe volan? Daca am retinut bine si ai e pacat sa-l schimbi, mai bine il imbraci in piele si e super ok. Asta e parerea mea: nu as da niciodata un volan cu airbag pe unul sport.
|
Quote:
P.S Am niste jante pe 16" in vizor cu latime 7,5 are cineva idee daca ar avea vre`o problema sa atinga sau ceva de genu ??? |
| All times are GMT +2. The time now is 02:22. |
- Copyright 2026 4Tuning