Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   Am si eu o dacie (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/102711-dacie.html)

TwentyOne 06-01-09 22:14

Re: Am si eu o dacie

vezi ca este o dacie alba in Pitesti cu nr . AG xx JON, cu jante dublate..poate i s-a luat de ele :)

faustino 06-01-09 22:55

unde e bordul de r 12?

TIGANU AG 07-01-09 10:53

Cred ca stiu dacia. Mi se pare ca acum are niste gotty.
In privinta bordului(masinii de la avatarul meu),proprietarul parca zicea de carcasa lui ca ar fi de R12 sau poate nu am inteles eu dar oricum arata bine si nu are crapaturi sau zgarieturi.

Sonny™ 07-01-09 15:32

frumoasa masina ingrijita,coada aia de rechin jos...ca doar nai gps.;)bft in continuare

TIGANU AG 07-01-09 19:06

4 Attachment(s)
Ai dreptate cu coada de rechin....O s-o dau jos.;)Mai pun si eu cateva poze:

Insanerzw 07-01-09 19:47

Quote:

Originally Posted by TIGANU AG (Post 1963957)
Ai dreptate cu coada de rechin....O s-o dau jos.;)Mai pun si eu cateva poze:

Frumoasa masina dar am niste idei:

1-dai jos bandourile imediat ce o vopsesti las-o cat mai curata!
2-capacele jos.Vopseste-le albe ...cred ca ar fi destul de OK fata de capace!
3-sa ii tai din arcuri sa o lasi putin mai jos!
Asa in rest masina e ingrijita!
Btw,interioru tau ...e ceva diferit.a avut si tata o dacie din 97' si nu avea asa scaunele!:lol:

FuNNy 07-01-09 19:55

frumoasa masinuta a fost intretinuta, imi plac scaunele si consola... sa ai grija de ea si in continuare si bafta cu planuriile

TIGANU AG 08-01-09 09:18

Multumesc pentru aprecieri tuturor!Scaunele sunt facute la cineva la Pitesti acum 6-7 ani si le-am avut puse pe batrana mea din'88. Jantele n-o sa le vopsesc albe deoarece mie nu-mi place cum se asorteaza albul lor cu albul masinii. Poate daca masina avea alta culoare....Si din arcuri sigur o sa tai dar astept sa mai creasca temperaturile:-).

Sonny™ 08-01-09 11:59

ce ai lipit pe stalpi ,am cautat si eu autocolant negru mat dar nu am gasit...:((bft in continuare:)

TIGANU AG 08-01-09 12:02

Nu am lipit nimic.Am vopsit cu un spray negru mat.

Insanerzw 08-01-09 13:05

Exista si folie prestige,pt stalpii care de obicei se pune la logan dar se poate face si mici exceptii:lol: oricum e Oka masina dao incolo ;)!Sa vedem cum decurge treaba pe viitor ;)!

TIGANU AG 08-01-09 18:15

As face eu treaba pe la ea dar stau prost cu fondurile.Am terminat o facultate cu care-mi gasesc de lucru mai greu si.......intelegeti voi.As avea ce face pe la ea.....Am un calorifer,nu stiu de la ce masina e dar e destul de mare,la care o sa adaptez o aeroterma de dacie modelul vechi,nu cea de C.N.si as vrea sa le asez in locul torpedo-ului si sa constresc o consola;as mai vrea sa lucerz si pe la motor cate ceva,sa schimb cutia de viteze ca fluiera in tr. a 5-a......s.a.Dar asta e......BANII ASTIA!

TIGANU AG 11-01-09 12:13

5 Attachment(s)
Am pus si eu zilele astea izolatie de parchet pe planseul pedalier pana in spate,inclusiv pe pasajele rotilor.Am mai izolat si usile .....si eu cred ca se cunoaste...se face caldura mai repede ca inainte si mai tare.Mai am sa pun caloriferul suplimentar.Pacat ca nu am cu ce sa fac poze.....Mai adaug ce mai am prin calculator:

Bamby 12-01-09 08:30

singurul inconvenient cu izolatia de parchet e ca tine umezeala, in rest ar fi ok...tot benzile alea de izolatie sunt mai bune...eventual un strat suplimentar de antifon...
poate vi pe la arges saptamana asta, sa rezolvam problema cu "sinfonia" de culbutori...mai vorbim si noi...bafta...

TIGANU AG 12-01-09 08:56

Stiu ca tine umezeala dar nici vremea nu e prea buna pt aplicat antifon.Oricum usile sunt insonorizate cam 60% dar eu m-am gandit la temperatura din interior....;).Pe la Arges vin in seara asta ca maine ma duc cu Adriana la Bucuresti.Poate ne vedem maine ca pe la ora 14 cred ca ajung inapoi....numai daca esti pe acasa. Bafta!

All times are GMT +2. The time now is 14:57.

- Copyright 2026 4Tuning