![]() |
Re: chevrolet lacetti
AM gasit computer de bord care merge. revin cu un link....
|
Quote:
|
10 Attachment(s)
vor mai veni si alte poze...mai bune :P
|
2 Attachment(s)
si un miez de video...acum suna un pik mai tare :)...nu is recente da merg :D
|
3 Attachment(s)
da....frumusica masina ta....
Cu a mea nu prea am poze recente....i`am modificat capota plafonul si haionul in negru...dar pozele astea sunt ceva mai vechi deci nu apare....sper sa fac poze curand si la cum arata acum |
Nu stiu ce sa zic....stopurile chiar ii pacat ca le-ai facut pt ca nu arata rau...pune poze actuale ca is curios...jante nu iti trb pe ea...eu le dau pe astea pe 15" ca imi iau pe 17"
Bafta ! |
Quote:
|
1000euro costa un kit?de unde se ia?
|
sal stiti cumva sunt spoilere de tuning pt aveo sedan?
|
Exista un body kit cu prelungiri spoiler fata-spate si praguri, disponibil la unii dealeri Chevrolet. Costa undeva in jur de 1000 euro ( foarte scump din punctul meu de vedere ). Era un Aveo sedan cu acest kit de vanzare pe undeva pe aici, doar ca nu il mai gasesc.
|
mersi de informatie dar poti sami arati niste poze sau sami dai un link daca il mai gasesti?
|
Kitul e ala care l-ai gasit si tu pe site-ul lor oficial, iar ca pret din cate stiu eu e ceva peste 1000 euro. Cel mai bine mergi la tine la reprezentanta, le zici ca ai vazut pe site-ul lor si ca ai vrea sa stii cat costa. Poate difera pretul fata de ceea ce stim noi.
|
''''Kitul e ala care l-ai gasit si tu pe site-ul lor oficial, iar ca pret din cate stiu eu e ceva peste 1000 euro. Cel mai bine mergi la tine la reprezentanta, le zici ca ai vazut pe site-ul lor si ca ai vrea sa stii cat costa. Poate difera pretul fata de ceea ce stim noi.'''
oki mesri mult.oricum la pretul asta este cam scump pentru prelungirilea alea.nush daka se merita |
Daca ar fi fost la un pret acceptabil, eu le-as fi avut deja pe masina, dar pretul mi se pare total exagerat.
|
Pleoape pt Lacetti mai sunt de vanzare? :wave:
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:45. |
- Copyright 2026 4Tuning