![]() |
...nu e obligatoriu sa puna toti poza nu ? pt. ca eu abia in octombrie - decembrie va dau poza cu masina mea :lol:
|
Quote:
Da ESP .. .. are dreptate ... vedeti \"masina\" lu' Hondaru' ... Hondare stii ca am ceva cu tine ! :twisted: .... pune si tu o poza cu a ta ... nu cu poza luata de pe net .... o fi la fel ... acelasi model ...dar .... :twisted: |
hehehe ce-as rade sa vad o TATRA si sa strig dupa el : TYE !!!! HERE I AM!! :lol: :lol: :lol: :lol: just kiddin` :P
|
Si ca idee de format ar trebui ceva simplu si anume ... un tabel simplu care sa contina Nume, Porecla, Nick de pe forum (daca are), de unde e (localitate) si marca masina .... si un link de detalii unde poti vedea poza masinii (daca are), nr de tel, e-mail, id-uri de pe prg de mesagerie (gen Yahoo sau MSN) ... etc. Pe prima pagina sa nu fie nici o poza.
Oricum ceva de genul \"Member list\" de pe forum. Ordonate dupa nume sau nick sau mai stiu io ce !! Aaaah ... ce ziceti ? |
Quote:
Ala e doar un avatar ... acolo poti pune ce vrei ..dar la membrii si masinile lor ... e alta treaba ! PS: ZoliaT ... am trimis si io un mail mai de mult cu subiectul \"MEMBRU\" ... sa ma bagati si pe mine la \"Comunitatea 4tuning .. Vrei sa fii de-al nostru?\" .... si nimic ! :? :? |
Pai d-le \"cravata\", nu tot romanul isi permite un aparat digital...
Daca te oferi tu sa-mi faci poze, as fi mai mult decat bucuros sa le pun... :evil: :evil: :evil: |
Hondo: ia-ti masina de urechi si iti face SHA poze, ca doar are 7650, nu ?:)
|
Quote:
Nu-si permite , nu-si permite .... trimiti date fara poza ... chiar trebuie sa pui poze cu masini de pe net ? |
hondare, dc vrei iti aduc io o poza cu carutza si cei 2 cai ai lu' tataie-miu :D:D:D:D (e in format super digital alb negru de 50 de ani) :D:D
(glumeam) 8) |
Bah TYE, rea mai e carnea aia multa pe tine... :twisted: :twisted: :twisted:
|
Quote:
|
Bah, daca as fi spalat masina cealalta, care era tot gri, ai fi zis ca e aceeasi masina, ca nu este nici o diferenta...
Acum ca am una visinie... Dap... Cred ca ai dreptate sa te iei de mine... Multzam pt bere !!!!!!!!!! :shock: :lol: :wink: :!: :twisted: :P |
mda ... eu il inteleg pe Hondar ... nici eu nu am momentan poza cu a mea ... dar imi place poza care o am acum! dar oricum pormit sa pun poza reala!
|
Bai, fac poze - ieftin! Si Hondare, pe bune daca iese rugina - e oferta :wink:
Ontopic - subscriu propunerii cu baza asta de \"date\" - numai sa fie date reale sa nu se chinuie militia prea tare :wink: |
Multzam SHA !!! Pai poate cat de curand ma tragi si pe mine in poza...
:lol: :lol: :lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 09:36. |
- Copyright 2026 4Tuning