![]() |
si babele se oua.... ce dreaq ma...
|
Soso si-a luat scuter... 8)
|
Mama lu` Hussein face trotuarul ....
|
aloooooooooooooooo
discutii libere despre timisoara da ? |
nu vezi frate ce topicuri idioate face omuletzu` asta... inafara de asta mai erau cam 3 topicuri pe subiectu asta... discutii despre tm
|
asa este...ai dreptate...nici nu se compara cu topicurile facute de tine...
sa revenim la topic....in continuare ploua |
ba desteptule ... trei topicuri pe care le-ati inchis ... ca urlau destepti ca tine ca vorbim off topic. si Santos ... in *********** ... ai grija pe cine faci idiot ca pana una alta eu nu te-am jignit! asteapta sa cresti si dupa aia fa pe alti omuleti? apropo ... cati ani ai ?
|
io estimez undeva pe la 15
|
Asta este amuzant pe net, adica pe forum...
Discuti cu oameni pe care nu-i cunosti. Pot avea 12 sau 30 de ani. Si eu am avut multe surprize cand m-am intalnit cu cativa de pe forum... :P :P :P |
AUZI MA de abia acum te fac IDIOT ca vad ca tu nu intelegi ma... e al 10-lea mesaj pe care nu il intelegi... am zis ca faci topicuri idioate.... NU CA ESTI IDIOT.... citeste ma de 2 -3 ori pana sa postezi da???
|
santos, chiar esti prea agresiv...
nu e sanatoasa atitudinea ta, santos |
nu-i sanatoasa, dar ii periculoasa....santos, nu te lasa...idiot, omuletz, babele se oua...hai ca poti mai mult !
on topic, nu mai ploua |
:twisted: ce-i ma pustulica ... nervi ha? sincer ma plictisesti! daca nu iti convine nu mai citi si lasa-ne sa vorbim in pace. si acum iau un ou de la babele lu Akimoto si ti-l sparg in fata. :punch:
PS: daca nu il inteleg eu ... si nici Akimoto , Gratian si alti ... ce zici poate ne explici? (daca poti bineinteles) ... sti tu \"Costele, exista o explicatie!\" :D on topic ... in Timisoara ... ploua iar! |
in asentiment cu oamenii mei , si la aceasta ora la Timisoara inca ploua.
|
Nasol... si la Bucuresti ploua.... :shock:
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:40. |
- Copyright 2026 4Tuning