![]() |
Re: E30 - .....HEL
foarte frumos ursuletzu'.Sa-l stapanesti sanatos si fara incidente!Deci arata prea tare Ursuletzu...prea tare!!!
|
Frumos rau ursul . Merita toti bani .
|
Foarte frumos ursulake, sa il stapanesti sanatos ;)
|
va multumesc.......da, a fost si la buzau ...........
|
Quote:
|
Quote:
o s-o vezi f. des prin ploiesti pt ca el a tinut-o in garaj la bucuresti mult timp....... |
bafta cu masina..atat eu cat si adi am avut grija de ea si s-au bagat destui bani.apropo mai ai scaunele ei?parerea mea e sa pui scaunele ei la loc.ce jenti sunt acum pe masina?eu cand am luat masina de la sorin avea o buza fata de IS si arata super bine cu ea poate o montezi la loc.sa ai parte de masina ;)
|
buza fata a avut grija adi de ea.:).......acum am AZEV 7,5 J PE FATA SI 9J PE SPATE.........caut o buza de IS ,sa vedem ce gasim....acum are una mica.....
scaunele le-am shimbat fara sa clipesc...nu-mi placeau cele puse de adi........ |
E30 - .....HEL
Poze - interior(scaunele noi) ?!
La multi ani !!! |
bravo tati!macar daca a ajuns la tine,la tine sa ramana ca e pacat de ea!ai grija cu masina si un an nou plin de bucurii..sa sti ca nici eu nu ma dau batut sa vezi in primavara nenorocirea..:)!noroc cu lafu` ca s`a tinut de mine sa mai aibe si ursu lui ceva brand langa el!:) te salut si numai bine
|
Quote:
tot respectul pt toti propietari care au avut-o ,se vede ca s-a investit mult in masina si au avut grija de ea......eu am fost de fata cand adi a adus masina in ploiesti si stiu ce sume a investit in ea,urmarind reparatiile zi de zi........ sper sa ma bucur cat mai mult de ea, sa ma plimbe N.. KM...:) iti urez bafta cu noul proiect si un an nou cu tot ce iti doresti..... salut.... |
1 Attachment(s)
Quote:
|
..ai achizitionat un urs foarte frumos!!!!!..sa ai noroc de el si cat mai multi km fara incidente!!!
...La Multi Ani!!!! si din partea mea...:-) |
5 Attachment(s)
Quote:
|
Frumoasa rau jakale,intradevar un ursulet frumos si se vede ca masina a fost intretinuta!Bafta in continuare la modificari!Ceva planuri de viitor?Asfalt uscat si ai grija cu reisarii din Ploiesti sa nu ti-o atinga ca e pacat!
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:54. |
- Copyright 2026 4Tuning