![]() |
Re: Jucaria mea preferata Mk4 1.6 16V
Am inteles acuma. Eu nu am si nu am inteles exprimarea ta.
Trebuie sa fie de o calitate deosebita de se vede asa de luminos dinauntru in afara, cum e in poza pusa de tine. |
frumos golf...am si eu unul exact ca asta.....doar ca am lucrat mai mult la el,dar cand l-am luat era exact ca al tau :P
|
1 Attachment(s)
Bravo, frumos Golf-ul! Te risti putin cu folia pe geamurile fata! Daca tot ai geamurile negre, fa si stalpii centrali tot negrii!
O idee... bafta! ;) |
Quote:
|
Frumos Golful tau ;)) Sa il stapanesti sanatos si fara incidente.
Am vazut masina pe viu si arata foarte bine... mai ales cu noul eleron :D |
13 Attachment(s)
Merci mult coby, si sper sa iti vina si tie saptamana aceasta pleoapele si filtru sport. Acum bag niste poze cu jucaria mea :D
|
ce i-ai facut volanului sa nu se mai vada uzura ?
|
L-am vopsit. Vopseaua am comandat-o pe net de la Vopel, cica o vopsea speciala pentru piele
|
Arata frumos masina...cred ca am si vazut o prin oras :P....da jos de pe spate "golf" si "1.6"!
sa ai spor! |
f frumoasa jucaria ta. sa o stapanesti sanatos
ce mult conteaza folia de pe geamuri. ai putea sa-ti pui si pe parbriz un parasolar din-ala din folie ;) |
1 Attachment(s)
pune b0ss si tu folie inchisa de tot si pe fatza o sa iasa foarte mult in evidentza mai ales daca faci si stalpi negri,uite eu am folie pe masina de aprox 1 an si ceva :) si nam avut probleme si mai merg prin cluj , satu mare ,oradea . ff frumoasa masina . Fa un tuning adevarat si nu baga tu tot pogonici in seama ca cica se leaga politia :)
Imi place mult golf-ul tau e un argintiu frumos, daca nu imi luam negru pe argintiu treceam :) bafta sa ne ti la curent cu ce faci pe el :) |
Arata mai bine jucaria ta decat a mea :((
Dar lasa ca te prind eu din urma :twisted: |
Quote:
|
Quote:
|
Din pacate nu au ajuns inca... dar nu disper... se stie ca Posta se misca mai incetisor. Pana ajung ele, cred ca montez si noul kit de ambreiaj LUK. :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:18. |
- Copyright 2026 4Tuning