![]() |
Re: Machetele mele- Felix_Arad
Am si eu Hummer-ul 1/18 si Aprilia dar 1/12 ... faorte frumoase ... de M5 Maisto ce parere ai ? se merita sa il achizitionez ? cat te-a costat ? ms !
|
Re: Machetele mele- Felix_Arad
Foarte frumoasă Aprilia ! :peace:
|
Re: Machetele mele - Felix_Arad
8 Attachment(s)
De M5 sunt multimit, nu are defecte de fabricare, m-a costat 69 de lei parca. L-am luat de pe un site de machete, dar nu mai este pe stoc doar cel Safety Car Moto GP (nu pot da siteul, dar e cunoscut):D
Azi va prezint ultimele machete la scara 1/18: Ducati 999, 1/18, Maisto si Kawasaki Ninja ZX-14, 1/18, Maisto. |
12 Attachment(s)
Acum va voi prezenta machetele mele la scara 1/24: Subaru Impreza, 1/24, Cararama si Maserati Trofeo, 1/24, Bburago.
|
imi place impreza ..... si eu am vrut sa.mi iau una dar nu am mai gasit pe nicaieri dupa doua zile ....
|
prea tare:lol::lol::lol::lol::lol:deci m-ai lasat fara cuvinte!
|
De cand caut Subaru, :cry: vreau si eu,mai poti cumpara?Platesc bine :D !
|
r27kul: Nu stiu daca o mai gasesc, si eu am cautat-o inebunit, deoarece primaoara am vazut-o intr-un magazin si nu am cumparat-o. M-am dus dupa vreo saptamana si nu am mai gasit-o. Am intrebat si au zis ca nu duc numai welly. Dar peste vreo luna am mai dat pe acolo si am gasit-o, nu am mai stat pe ganduri. De atunci nu am mai vazut-o, nu duc doar welly. Am mai vazut ceva cararama in benzinarii, dar erau numai ceva Land Rover verde, ceva new beetle si Carrera GT.
|
frumoase machete....as vrea sa prezinti acel vw touran.....mult succes la colectionat;)
|
10 Attachment(s)
Azi un VW Touran 1/24, Welly si un Audi A8 1/24, Maisto.
|
12 Attachment(s)
Azi: Lamborghini Gallardo 1/24, Bburago si un Dodge Viper RT/10, 1/24, Maisto.
|
nu tunezi touaranul ca cel din tokio drift?:lol:
hulk mobile[masina lu' twinkie8)] |
Nu:D, imi place sa le tin asa cum sunt, am sa imi cumpar ceva macheta special pentru a o modifica deoarece ca imi place ideea.
|
12 Attachment(s)
Azi va arat doua masini muscle americane. Un Ford Mustang Boss 302 1/24, Maisto si un Ford Mustang GT 1/24, Maisto.
|
superb Mustang-ul galben!
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:27. |
- Copyright 2026 4Tuning