Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   Cum sa conduci masina ca un bucurestean (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/102087-conduci-masina-bucurestean.html)

golf3lv 16-01-09 20:04

Re: Cum sa conduci masina ca un bucurestean

mi se intampla si mie sa ma clacsoneze idiotii astia pt k nu-s suficient de rapid pt ei(asa crede prostia din ei)...sau mi s-a intamplat sa ma depaseasca si sa puna frana dupaia...asta ce mai e?eu mereu ii mai las sa treaca si ei prin fatza mea,sa iese de pe strada...le mai acord si eu prioritate kiar dak eu am...pt k sincer,atunci knd conduc tirul...rar ma lasa sa ma bag knd am ceva in fatza,dar ei cred k dak ai semn de incepator pe parbrizul masinii mici,inseamna k esti inferior lor dar pana la urma colegi de trafic suntem cu totii.poate se vor skimba,cine stie...nu suport taximetristi(mai sunt si ei oameni cu obraz,dar rar!!)!

Lymbutza 23-01-09 21:44

sunt de acord cu cele spuse dar tot nu pot sa conduc civilizat . Asta ar insemna ca de la mine (Piata Progresu) pana la Unirii sa zicem , daca as pleca intr-i Joi la ora 9:00 Diminetza ar trebuie sa fac 1 ora (cel putin) . Asa ca tot aiurea sunt obligat sa merg ; spre exemplu , la city mall daca ar fi sa stau la semafor a insemna sa il prind de 5 ori , deci contrasens sau in cazul mai bun a doua sina de tramvai . Stiu ca o sa ma numiti Taran dar asta e realitatea si cine spune ca nu face asa ceva este ori MINCINOS ori FOARTE NEINCREZATOR IN EL si FRICOS !

calibrazor 30-01-09 21:17

super tare. io am o inscriptionare pe spatele masinii "Ofer lectii de indisciplina in trafic: 07......... sa ma sune daca e ceva de vb:))

Dodo_998 06-02-09 02:12

Quote:

Originally Posted by Lymbutza (Post 2005241)
sunt de acord cu cele spuse dar tot nu pot sa conduc civilizat . Asta ar insemna ca de la mine (Piata Progresu) pana la Unirii sa zicem , daca as pleca intr-i Joi la ora 9:00 Diminetza ar trebuie sa fac 1 ora (cel putin) . Asa ca tot aiurea sunt obligat sa merg ; spre exemplu , la city mall daca ar fi sa stau la semafor a insemna sa il prind de 5 ori , deci contrasens sau in cazul mai bun a doua sina de tramvai . Stiu ca o sa ma numiti Taran dar asta e realitatea si cine spune ca nu face asa ceva este ori MINCINOS ori FOARTE NEINCREZATOR IN EL si FRICOS !

Da, asa e, si eu stau prin zona si trec zi de zi pe acolo, daca nu o iei pe liniile de tramvai, nu faci nimic, stai acolo cu orele..

seliuc daniel 27-10-09 01:47

masini multe, timpul preseaza, sosele inguste,amenzi nu chiar exagerate...e normal. nemtii merg pe 4 benzi noi pe doua...una in reparatie

Champion 27-10-09 14:12

Quote:

Originally Posted by NONE (Post 1940438)
Foarte corect ce ai scris aici Mitza :lol::lol:
am intalnit si eu "experti" dastia la volan care au ocolit sensul giratoriu invers :???:

Da, stiu am fost de vreo 3-4 ori in bucuresti si de fiecare data am vazut minim unul sa ocoleasca sensul invers...prima data am ramas scoat.Tot in bucuresti daca esti pe banda din mijloc..ala de pe banda din dreapta face stanga si ala dp banda din stanga face dreapta..tu du-te inainte daca poti.

seliuc daniel 27-10-09 16:28

asta cu sensul....e chiar misto.....cred ca ai nevoie de cateva secunde sa te dezmeticesti.

Champion 27-10-09 17:20

Quote:

Originally Posted by seliuc daniel (Post 2755722)
asta cu sensul....e chiar misto.....cred ca ai nevoie de cateva secunde sa te dezmeticesti.

Exact, ma tot gandeam ce logica are omu ala in viata daca el ia sensul invers...ma tot gandeam cum pot fii uni asa.Aia pe ce idee merg in viata?"Lasa ca e bine si asa" ?

VENOX 06-11-09 11:02

Eu sunt maramuresean, de vreo 2 ani ma confrunt si eu cu traficul de Bucuresti. Am ajuns sa nu imi mai pese ca ala si ala depasesc coloana pe liniile de tramvai, ca unii depasesc coloana si se posteaza pe urma in fata coloanei dupa semafor unde dorm cand se face verde. Dar nu ma voi putea niciodata obisnui cu lipsa semnalizarii, cu neacordatul de prioritate, cu meltenii care nu isi gasesc organele genitale cu ambele maini dar se cred destul de indemanatici sa conduca o masina si sa vorbeasca la telefon in acelasi timp (imi vine sa rad ca sunt posesori de S, ML AMG, X5 si nu si-au permis un amarat de handsfree), nu pot sa ma obisnuiesc cu toti retarzii care nu stiu sa isi mentina banda, nu stiu sa se incadreze la semafor, nu ma pot obisnui cu tampitii care se lipesc de bara ta in mers, cu nebunii pe care daca ii claxonezi cand te forteaza efectiv sa iesi de pe drum doar ca sa intre ei pe banda ta, dupa ce reusesc sa iti ia fata fiindca tu esti putin mai intreg la minte decat ei si incetinesti cat poti, pe urma iti pun frana in fata, si cate si mai cate tampenii. Ce e mai rau este ca in fiecare zi dau peste un putzo-palmist dinasta care reuseste sa ma scoata din sarite cu manevrele lui. Din pacate unora chiar nu ai ce sa la ceri, sunt atat de prosti incat nici nu isi dau seama cand incalca la aceeasi faza vreo 2-3 prevederi din codul rutier, pentru ca ori si-au luat permisul pe spaga, ori pe pile, ori pur si simplu coeficientul lor de inteligenta e extrem de scazut. Asa ca fratilor, cand incalci legea si codul rutier, nu e vorba de tupeu, e vorba de nesimtire si de prostie.

All times are GMT +2. The time now is 10:51.

- Copyright 2026 4Tuning