![]() |
ce nu imi place la ea sunt pragurile si evazarile la aripi...
evazarile parca sunt prea mari ptr jante...daca ii pui alte jante mai late poate cade mai bine dar asa din pozele puse de Cry nu arata bine din punctul meu de vedere...si pragurile sunt prea duse inspre exterior... |
OOOOAAAAA......Foarte tare frate ...nu am mai vazut nici un Espero facut asa :shock: :shock:
|
masina este foarte bine finisata...dar trebuia sa-i pui suspensie inainte de a monta barile pe masina pentru ca roti mai mari de 17 nu poti pune si daca pui suspensie care sa o lase 40mm nu mai poti merge cu ea...sau bara fata o sa o aduni de pe strada!
respect munca depusa!masina arata mult mai bine dacat ma asteptam eu!bafta! |
Re:
4 Attachment(s)
:)
|
...........
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: oh my god..ce espero !! :shock: :shock: bafta si pune nishte jante late .. :lol:
|
:yikes: super masinutza
|
apropo..daca nu te superi.dar ce e este asa de important acolo jos la toate pozele de ai sters?? si sunt multe lucruri care sunt sterse cu paint :rolleyes2
|
1 masina e urata cu spume ....pacat de culoare ...mai bine ii puneai o suspensie si cu jantele dupa ea ...si zic ca impresionai mai mult oricum pacat de munca ta....masina e urata
pasajele nu sunt simetrice ...fibra e in valori ... ca sa ma faca sa vomit ii mai lipsea un eleron ma mir cum de nu il l ai pus. sper sa nu te supere parerea mea ... |
Re:
Quote:
a fost indreptata cu ajutorul kitului de finisaj :) suspensiile sport nu erau montate!! |
extrema rau.....pacat ca in cateva luni o fi toata crapata fibra......ce roti ai de gand sa ii pui ? iti trebe ditamai flansele........
|
Re:
1 Attachment(s)
Quote:
Si un singur lucru admir ... nu la masina ... ci la persoana care a facut-o ... PERSEVERENTA ! Masina nu ma impresioneaza ( vorbesc in numele meu ) absolut deloc ... Si am incercuit greselile care s-au facut ( din pct meu de vedere ) ... Aripile de fata sunt lipite cu chit de bara si de praguri ... Aripile de spate ... la fel ... Ce e chestia aia pe prag ??? Usa de spate parca ai luat-o de la alta masina daca te iei dupa um,flatura de la rotile de spate ... Aripile de fata nu le-ai taiat ca sa le umfli ... ai lipit fibra direct peste ... Spuma aia poliuretanica la ce foloseste ??? Aia care se vede intre aripile de spate si de fata si umflaturi ... In cazul unui accident frontal , praguile zboara direct , cu tot cu aripi ... la fel si in spate ... .... In rest ... sincer ... putea iesi ceva mult mai frumos ... |
Re:
aripile fatza nu sunt lipite ci chit de bara si de praguri pt ca plesneste...a fost un procedeu mai complicat ! au fost sudate(batut fibra)
cu usile spate nu stiu nici eu ce sa zic...?! cu spuna...sunt incarcate niste goluri ramase dupa ce au fost puse spoilerele!! oricum in caz de accident frontal imi crapa pana la mijlocul aripii si in spate la fel! sunt niste puncte pe masina care fac ca aceasta sa nu se distruga toata! chestia de pe prag nu inteleg...?! |
Re:
Quote:
|
Eh... dupa parerea mea: good job mate! :D
Ai grija sa nu faci vreun accident si sa strici saptamani intregi de lucru k nu ar fi deloc frumos... :idea: Ai grija si cum iesi din garaj |
Re: apare peste o saptamana!!!!
nu-mi place
marca ii prea incarcata da ma rog, nu mie tre sa-mi placa ci celui care o detine |
| All times are GMT +2. The time now is 23:09. |
- Copyright 2026 4Tuning