![]() |
Re: Golf-urile Mk4 de pe 4Tuning intr-un clip video!
da sa traiti;) hai sa nu incepem sa ne certam de acuma ca se stie ca a mea ii cea mai tare masina:))))))))))))))))))))))))
|
Quote:
@Bestie - te rog pune pozele fara inscrisul "evl skillz" si implicit photoshop. Asa cum a zis si shpritz, regulile sunt destul de clare, si ptr toata lumea. Va multumesc ptr intelegere |
2 Attachment(s)
interesant...sa vedem ce poze se strang
|
2 Attachment(s)
|
cred ca stie toata lumea cum arata un golf 4 combi...
|
dc esti rau ma?:))
|
2 Attachment(s)
8)....poti sa mai iei cateva de aici :https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen/102626-golf-4-my-angel.html
...multumesc pentru invitatie;) |
jock vezi ca si aici se plateste o mica taxa=)))))
|
.....no problem ,are balta peste
|
2 Attachment(s)
UP:arrow:Merci.
|
parca body kitu de pe cel rosu cere o garda la sol mai mica...in rest e dragut, din bot arata cel mai bine, cu numaru mai jos sau dat jos era perfect
|
scopul topicului incepe sa prinda forme tot mai ample....kta bafta cu el in continuare......si am o rugaminte....daca ai vz pe topicul meu poze bune(calitativ)...te rog sa te servesti singur...tu stii de ce rezolutie ai nevoie....
p.s: djhojd asa este el mai rau....il stim...si il acceptam ca e de-al casei....ne-am obisnuit cu el:D:lol: |
nu-s rau deloc :) incerc sa dau un sfat, doua...poate mai luminez si eu pe unu altu, oricum fiecare face ce vrea si ce spun eu poate numa eu aud
sa inteleg ca ai prea multe poze faine si nu te poti decide sau esti prea comod ? :P da, topicu incepe incet incet sa se umple, putine pareri momentan dar e pe drumu cel bun |
dj...nu ca mi-e lene :D....da nu am poze decat cu telefonu'(2megapixeli)...kta vrea ceva mai bun calitativ
|
gata am scos 2 dintre poze scuze la DECODAT baiatu cu golful rosu in fata aia e o prelungire de bara? daca da arata super si as vrea si eu una ...
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:12. |
- Copyright 2026 4Tuning