![]() |
Re: je ANDY_SLC!
Quote:
|
je ANDY_SLC!
am zis-o in sensu bun al cuvantului fara nici o rautate!vb serios!numai bine!
|
va multumim pentru felicitarii si ptr ca ne sprijinitzi si nu uitatzii ca totzi reprezentam constantza la curse.
|
Salve
Bravo baieti...tot respectul din partea mea...Acum asteptam concursurile...ca si-asa mancau *** aia la TV ca sunteti amatori...sa le s--a p--a la amatori acum...
|
Multumim la toata lumea pt. felicitari. In curand o sa vedeti ca nu am stat degeaba si o sa avem si in constanta curse legale de masini. Toata lumea o sa fie invitata sa participe indiferent de club si de masina pe care o are.
|
Re:
Quote:
|
Cat de curand CATA .. cat de curand .. si daca o sa ninga poate o sa fie mai spectaculos :D
|
Re:
Quote:
sunt curios despre ce cursa e vb .. pana acum ati zis numa cuvinte .. cu 2 intelese :P ... dati si voi o explicatzie asa in mare ce vretzi sa facetzi ... sa intelegem si noi ... |
Felicitari X-Team ....va urez multa bafta in continuare si sa va vedem la cat mai multe organizari si curse 8) ... Va Respect !!!
|
Re:
Quote:
|
RACING SYNDICATE va ureaza succes si cat mai multe realizari :D
FELICITARI !!! |
criss are numar patrat cu am eu p solenza
dragosh ce pot sa zic success .. shtii astept sa va ce ziceai mai sus daca o sa revina veriile alea ... cand plecam acasa cand incepeau semafoarele .. |
FELICITARI BAIETI! :woowoo:
|
Incepand cu data de 13 ianuarie 2006 oricine este asteptat sa se inscrie in Asociatia Club Sportiv X-Team Racing Club Constanta. Pt. mai multe informatii si detalii puteti afla de la oricare dintre membi fondatori (CT-05-ZMA, CT-83- DTA, CT-28-TRA( Skoda Fabia ), CT-82-MDN, B-40-RDV, B-40-UAA, CT-80-TOY, CT-80-BMC ) si ne puteti gasi in fiecare seara la Sala Sporturilor din Constanta.
|
FELICITARI si un inceput cat mai bun!!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:55. |
- Copyright 2026 4Tuning