![]() |
Re: Moda noua tuning din SUA ?
Ca shi Morpheusmaster , dar mai adaug ceva , In Statele Unite , in special in Los Angeles masinile cu suspensii hidraulice si jante pe 24" sau 26" e ceva normal , vezi in fiecare zi pe strada , iar majoritatea proprietarilor de Chevy si Cadillac nu sunt negri simpli , ca si ceilalti , oameni de rand , ori sunt multi milionari in dolari ori mai putin dar PIMPI(PEJTI) ... e un fel de traditie la ei , ca PIMPI sa conduca un Chevy sau Cadillac cu incaltari cat mai mari si hidraulice , iar Lowriderele is conduse in majoritate de gangsteri latini.
Chevy-urile sau Cadillac-urile daca au hidraulice nu inseamna ca sunt Lowridere' , ca am mai vazut pe un thread ca cineva confunda Lowridere cu masinile cu hidraulice si jante mari , nu sunt aceeasi , iar Lowridere nu au jante mari , au jante maxim pe 18" cu buza ... iar cele mai des intalnite sunt Chevy Impala. DISCOVERY BRO' =)) |
Exact...discovery...;) si mult youtube :)
|
Nu ... glumeam ... adica ai cum sa afli si de acolo ... eu anul trecut am fost in L.A si eram cu un prieten si el era din zona ... si stia care si cum si mi-a explicat ... sa nu mai zic ca mi-am rupt gatu' la cat intorceam capu pe strada ... numai Escalade-uri , Impala , Fleetwood-uri , Eldorado si multe American Muscle ...
|
cu una de-asta e fain sa te prezinti la RAR in Romania pt inmatriculare si sigur bagi 2 comunisti de-acolo in stop cardiac!!
li s-ar face ochii cat jantele de 22 de toli daca vad asa ceva pe standul de suspensii... oricum n-ar intelege nimic. decat ti-ar spune ... "NECONFORM. REVENIRE" parol ca daca ne punem ambitia si se gaseste finantator le facem si mai bombe! |
| All times are GMT +2. The time now is 14:54. |
- Copyright 2026 4Tuning