Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini tunate (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate.html)
-   -   Chevrolet Corvette C6 by Innotech (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate/101947-chevrolet-corvette-c6-by-innotech.html)

R0b3r71n0 23-12-08 00:55

Re: Chevrolet Corvette C6 by Innotech

seamana cu ferari mult .. pana si culoarea specifica ... pacat ar fii avut potential masina

adrian2008 23-12-08 00:58

da,asa se pare,acum urmeaza Z06 si ZR1

robertnrm 23-12-08 09:22

Asemanarea cu ferrari e prea mare, si asta nu se mai numeste design propriu sa numeste plagiat ceea ce nu e bine:evil:

dem_fuzl 23-12-08 10:13

mda .. parere generala .. prea "ferrari"-zata ... cu toate astea, imi place ce i-au facut la luneta ...

getedoi 23-12-08 10:51

Quote:

Originally Posted by steffan (Post 1937407)
totusi un tunner ceh a facut un corvette de 1000 cp?:shock:

innotech au avut ceva jucarii faine prin 99. de ce au simtit nevoia sa treaca la conversii, nu stiu:sad:

Quote:

Originally Posted by R0b3r71n0 (Post 1937442)
seamana cu ferari mult .. pana si culoarea specifica ... pacat ar fii avut potential masina

ai dreptate. deci dupa rationamentul asta, toate masinile rosii sunt imitatii ferrari. HA!! Acum ma pot lauda la prieteni! :lol:
daca are patru stopuri rotunde si ii rosie, nu o face ferrari.

Quote:

Originally Posted by gandaku (Post 1936908)
nu sunt de acord nici eu cu modificarea aceasta.....dar astept sa il lucreze pe zr1..poate acolo va fi mai bine.....aspiratoare de gazolina corvette-urile astea:))

de ce sa lucreze pe ZR1? estetic nu difera mult de cel standard. si asa, au facut destul rau :lol:. dar trebuie sa recunosc ca imi plac arcadele alea in spate.

VWluci 23-12-08 12:44

Astea nu sunt trasaturiile Chevrolet-ului American..aduce a Ferrari ceea ce e o porcarie...Mare pacat.

alin_snowman 23-12-08 12:50

e urata. nu are nimic original la ea toata e inspirata dupa ferrari!

laur_nsl 23-12-08 13:53

nu conteaza cu seamana, important e k nu mai e corvette, corvette era o masina sport americana (adik motor v8 si foarte simpla) app, e singura masina sport americana. prea au complicat-o cu grila aia fata si ate artificii dastea. sucks

kalligraniento 28-12-08 16:50

Ca sa nu semene cu Ferrari, trebuia alt model de grile fatza, modelul american de faruri, si in spate daca era drept fara linia acea , era excelent! Prima data cand am vazut mi-am zis: "Woow ce Ferrari, dar cand ma uit mai bine si citesc.. WTF?!?!" In ultima vreme se imprumuta foarte mult, macar de spuneai , Chevrolet Corvette C6 in colaborare cu Ferrari , numai ziceam nimic dar asa! Ma retrag la pasiunea mea, adica Old School Cars!

liwiu_evo 30-12-08 10:52

UGLYYYY!!! vai de mama lor, au stricat frumusete de masina. doar daca o vopseau graphit mat, ii schimbau croamele alea americane de-ti faci freza in ele si-i faceau un chip discret era de ajuns. nu porcaria asta.

All times are GMT +2. The time now is 11:50.

- Copyright 2026 4Tuning