![]() |
Re: Chevrolet Corvette C6 by Innotech
seamana cu ferari mult .. pana si culoarea specifica ... pacat ar fii avut potential masina
|
da,asa se pare,acum urmeaza Z06 si ZR1
|
Asemanarea cu ferrari e prea mare, si asta nu se mai numeste design propriu sa numeste plagiat ceea ce nu e bine:evil:
|
mda .. parere generala .. prea "ferrari"-zata ... cu toate astea, imi place ce i-au facut la luneta ...
|
Quote:
Quote:
daca are patru stopuri rotunde si ii rosie, nu o face ferrari. Quote:
|
Astea nu sunt trasaturiile Chevrolet-ului American..aduce a Ferrari ceea ce e o porcarie...Mare pacat.
|
e urata. nu are nimic original la ea toata e inspirata dupa ferrari!
|
nu conteaza cu seamana, important e k nu mai e corvette, corvette era o masina sport americana (adik motor v8 si foarte simpla) app, e singura masina sport americana. prea au complicat-o cu grila aia fata si ate artificii dastea. sucks
|
Ca sa nu semene cu Ferrari, trebuia alt model de grile fatza, modelul american de faruri, si in spate daca era drept fara linia acea , era excelent! Prima data cand am vazut mi-am zis: "Woow ce Ferrari, dar cand ma uit mai bine si citesc.. WTF?!?!" In ultima vreme se imprumuta foarte mult, macar de spuneai , Chevrolet Corvette C6 in colaborare cu Ferrari , numai ziceam nimic dar asa! Ma retrag la pasiunea mea, adica Old School Cars!
|
UGLYYYY!!! vai de mama lor, au stricat frumusete de masina. doar daca o vopseau graphit mat, ii schimbau croamele alea americane de-ti faci freza in ele si-i faceau un chip discret era de ajuns. nu porcaria asta.
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:50. |
- Copyright 2026 4Tuning