![]() |
Quote:
PS: stiti cumva vreun kit turbo de fiesta st? |
Fiesta ST
Quote:
http://www.owendevelopments.co.uk/pr....asp?prodId=15 aici ai un exemplu de GT2871 care se potriveste la turbo manifold-ul de mai sus pentru detalii incearca www.pumaspeed.co.uk si in stanga ai ST models. Bafta. |
Re: Fiesta ST
mi-ai stricat ziua cu pumaspeed :)))))) , merci
|
Fiesta ST
Quote:
|
Cei de la pumaspeed sunt retaileri, multe ansamble vin de la alte firme, oricum sunt firma serioasa ....
PS: cauta pe forumuri pe afara acesta conversie, ca nu tot se rezuma la galeria de evacuare + melc ..... se gaseste material din belsug :) PPS: arunca o privire si la cei de la focussport ... |
Fiesta ST
Quote:
|
asa stiu si eu ce sa fac! credeam ca stiti voi vreun chit bolt on de fiesta st!
singura fiesta st turbo este pe www.madst.com |
Quote:
Quote:
|
Re: Ford Fiesta ST - albastru
Quote:
am facut cateva modificari : jante MOMO 17" nuca schimbator MOMO arcuri sport APEX 35mm toba finala REMUS filtru sport K&N urmeaza : conducte frana clapeta de admisie marita fise bujii puma speed bujii iridium serpisori |
Fiesta se simte cu adevarat bine pe traseu virajat. Liniile drepte au fost lasate pentru altii, dar la clasa ei e extraordinara pe viraje.
Si totusi unii s-au gandit sa o faca rapida si la liniute https://www.youtube.com/watch?v=P115n...eature=related |
1 Attachment(s)
Quote:
|
foarte frumoasa masina...i-ai pus ungile albe si i-ai scos farurile??cat ar ajunge niste pedale sport momo pt polo happy??
|
am scos toate dungile si farurile sunt stock , nu mai lucrez la Momo de 3 luni , pedalele erau in jur de 200 ron
|
Felicitari, chiar daca vin abia dupa un an de zile de la achizitionare.
Si eu am fost la un pas de a cumpara un STI, acum doi ani, acum ramane doar o masina deosebit de frumoasa pentru mine. Multi kilometrii fara probleme si spor la tunarit! :) |
merci frumos :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:31. |
- Copyright 2026 4Tuning