![]() |
Re: G-Power M5 Hurricane RS
Quote:
|
Re: G-Power M5 Hurricane RS - Cel mai rapid sedan din lume
mi-ar fi placut sa ma duca tata cu asa ceva la scoala un loc de pasatul ala din '86, nu de alta da ajungeam putin mai repede
|
ce v10 are?.....vad doua turbine acolo...twin turbo cumva?
|
In prima jumatate a anului 2006, BRABUS ROCKET, construit in serie redusa si avand la baza modelul Mercedes CLS, a dus acest record la 362.4 km/h. Cu 5 KM\h mai mult nu e mare paguba, si ce-a facut Brabus asta a fost acum 2 Ani, cand brabus mergea cu 362.4 km/h la restu sa inventat caruta.
|
Quote:
|
Imi vine sa ma inchin la el la cat de bine arata :D
|
Re: G-Power M5 Hurricane RS
[QUOTE=UNLORD;1934722]In primul rand sa rezolve problema fiabilitatii ca in testele de la Fifth Gear, Brabusul s-a oprit in mers... Oricum, multa putere are Hurricane-ul si f. mare topspeed! Jantele nu prea imi plac.[/QUOT
Asta pt ca bmw nu a fost testat sa vedem cum se descurca ;)si de acord cu molady brabus a atins viteza asta acuma 2 ani |
off: Si la mine in Brasov exista un m5 cu 650 de cai...cel putin asa se aude,eu am auzit k ar avea mai multi dar nu cred
on:Racheta masina asta....nu orice sofer poate sa stapaneasca o astfel de masina! |
alternativa pt audi RS6 si Brabusurile de la mercedes...evident si ele preparate
|
Quote:
cand va aud cu atata miraj de doamne cum arata...cum arata mai ? nu arata ca oricare altul? |
O replica mai mult ca sigur va sosi de la Brabus deoarece le-a fost "atins" orgoliul.
PS: foarte tare conversia aplicata aspiratului V10 :D |
no comment... G-Power
|
Quote:
brabus facea asta acum 2 ani..bmw a mai avut mult si bine de invatat.Orgoliul le era atins daca scoteau acest m5 hurricane rs atunci. Nu poti sa vii dupa 2 ani de zile cu asa ceva si sa ai pretentia sa fii bagat in seama. Oricum replica brabus va fii,stati linistiti |
Quote:
Am sa ma leg ce aceste 2 masini - Brabus a refacut un motor ce era biturbo-nativ, acest BMW era un ASPIRAT, ceea ce insemna o conversie complicata si bine gandita (masina trebuie sa aiba certificat TUV si sa ofere fiabilitate), cresterea este de 250 de cai .... repet - proveniti dintr-un aspirat care poate fi exploatat zilnic fara a avea poblema: "daca imi pica x, daca pica Y ....". Asadar, nici tu, nici eu nu hotaram cand un tuner se hotaraste sa scoata un supercar, cert e ca acest BMW a ridicat "mingea la fileu", si se va astepta o replica din partea celor de la Brabus sau un alt tuner (poate a unuia ce se ocupa cu AUDI). PS: am observat o "aciditate" in posturile tale, iti recomand sa revizuiesti atitudinea si sa aduci si ceva tehnic care sa iti sprijine posturile. |
off : as vrea sa vad totusi un E classe cu asemenea performante si apoi se poate face o comparatie BMW - Mercedes
on : masina se prezinta f bine (la asemenea cifre nici nu se putea altfel) mi-ar fi placut si un filmulet . . . oricum sunt convins ca vom avea parte de ele cat de curand . . . paote de Craciun :D PS : 750 de cai . . . cat 10 Logan-uri de 1.4 :D |
| All times are GMT +2. The time now is 05:04. |
- Copyright 2026 4Tuning