![]() |
motor de sierra
am un carb 32/36 dgav dar trebuie reglat nivelul din camera de nivel constant.daca ai datele necesare pt reglaj eu ti-l dau.
un motor v6 de 2000 are codrin44complet |
Re: motor de sierra
cat ceri pe carb 32/36 dgav
Quote:
|
carb
un milion juma!
|
motor
up :arrow:
|
Re: motor
mi se pare super ok pretul
Vorbim Quote:
|
apropo la cele mentionate pe pag 1 eu am un sierra 2.0 dohc 8 valve si tin sa te anunt ca are cam 118 cp si daca nu ma crezi in talon scrie ca are 88kw asa ca fa singur calculul :twisted:
|
masina are in talon 74 (talonul este la mine :wink: )este motorul meu cel vechi adica de pe sierra argintie 11-FUG cu modificarile de rigoare
|
motor
pe linga ce a modificat bogdan adauga supapele marite(de pe 2,3)ax cu came mai agresiv(cam 134 de euro)evacuare sport si voila! :D :D
oferta inca valabila! P.S:asta in caz ca ai ratat descrierea e OHC si nu dohc. |
MOTOR
la circoteala sare toata lumea......ultimul pret 200 euri(pt cei interesati dau si o cutie in 4 in banii astia!)
|
Re:
Quote:
dascalu are OHC carburatie care = 105CP asta era.. :wink: akuma la Scorpio mai difera si cutia si grupul pe langa Capri vechi de 32 ani :roll: Quote:
Iar pe Sierra nu exista mot de 99CP, ala e de pe Consul/Granada 1/Taunus si poate Capriul vremii 2 cred sa fie 8) Quote:
Quote:
in acest caz acei 74kw sunt mult mai gresiti dekat credeam initial.... cate tampenii au facut ashtia de la FORD, degeaba sunt pasionat k mai sunt si \"confuzionat\" de atatea cataloage, date, taloane.. :lol: :oops: :oops: |
motor
intr-adevar motorul initial a fo pe injectie ,dar eu nereusind sa ii dau de cap am trecut pe carburatie si scuze am gresit kw ,are 77 de kw la care se mai adauga ce s-a mai obtinut prin diversele modificari(ax cu came,supape marite,chiuloasa alezata etc)
|
motor
oferta inca valabila!nobody?
|
re
up!
|
up! vine calduraaaaaa !tre sa eliberez engine bayu sa pun cosworthu sus!
nimeni? :anger: |
as fi interesat insa stai tocmai in bacau... :?
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:01. |
- Copyright 2026 4Tuning